torstai 23. toukokuuta 2019

PAS-kierto alkoi!!!

Kuukautiset alkoivat eilen. Arvioni osui melkein oikeaan, kun olin laskenut että 20. tai 22. päivä alkaisi. Taas aika lyhyt kierto, joten olin hetken vähän epävarma, että onko tämä tosiaan se kierto,  jossa alkionsiirto on tarkoitus tehdä?!? No on kyllä, koska ovulaatio tulee kuitenkin osumaan kesäkuun  puolelle. Alunperin olin huolissani, että sotkeeko juhannus aikatauluja, mutta siitä ei nyt ole huolta :)

Lääkityksen lopettamisesta ehtii juuri ja juuri kulua kuuden viikon varoaika, jos hieman pyöristän ylöspäin. Parilla päivällä ei liene merkitystä.

Soitin eilen gynen polille, vaikka olemmekin vielä Japanissa, mutta halusin hoitaa suunnitelmat kuntoon mahdollisimman pikaisesti. 3.6. eli maanantaina puolentoista viikon kuluttua menen ultrattavaksi. Kp 10 alkaen pitäisi tehdä  ovulaatiotestejä. Tuo 3.6. on kp 13, eli juuri niillä seutuvilla testin pitäisi olla positiivinen.

Kysyin hoitajalta, että miten se siirtoajankohta oikein määräytyikään. Kun se päivä, jolloin ovulaatiotesti näyttää plussaa, on päivä 0, niin viiden ja kuuden päivän ikäiset alkiot siirretään päivänä 6. Neljän päivän jäiset alkiot siirretään sitten kai päivänä 4 tai 5, tätä en ihan saanut selväksi. Mutta koska neljäpäiväiset sulatetaan jo kaksi päivää ennen siirtoa, ei siirto voi olla maanantaipäivä. Eli jos plussa tulee vaikka juuri silloin 3.6., niin D5-alkioita ei voi siirtää, mutta D4-alkion voisi, jos siirto voi olla päivänä  neljä. Jos se sitten pitikin olla päivä viisi, niin sittenkö ei voi siirtää ollenkaan?

Eli käytännössä kaikki muut päivät sopivat ovisplussalle, paitsi juuri tuo maanantai 3.6. Toivotaan parasta :) Onpa jännittävää! Vihdoinkin  taas tositoimissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti