lauantai 11. huhtikuuta 2015

Luottavainen olo

Eilisen jälkeen olen taas ollut positiivisella mielellä. Tuntuu, että totta kai me vielä saamme lapsen ja useammankin, ei ole mitään syytä miksi emme saisi. Vaikka siinä voikin vielä hetki kestää. Tämä hieno kevätsääkin saa niin hyvälle tuulelle. Ihanaa lauantaita teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä te varmasti saatte :) Voi kun saisi edes vähän tuota optimismia ja luottavaisuutta itseenkin, olisi aika paljon helpompaa :) Meilläkin on ihan hyvät mahdollisuudet onnistua hoidoissa, mutta jostain se epätoivo aina puskee. Nytkin kun tekee negatiivisen ovistestin toisensa perään alkaa turhauttaa aika huolella, vaikka tiesin jo etukäteen ettei tässä kierrossa tulla siirtoon pääsemään. Kuulun ilmeisesti siihen pieneen ryhmään jolla ei vaan LH nouse niin että testit sen mittaisi, vaikka ovulaatio on todistetusti tapahtunutkin. Meillä lääkkeellinen kierto on luultavasti kaikin tavoin parempi, mutta hitto että ei jaksaisi sitä odottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niin kuin lapsenteko ennen hoitoja, niin tunteet menevät kyllä yhtä vuoristorataa :) Onneksi sentään välillä voi olla monen päivän jaksoja, jolloin ei niin jaksa/ehdi/viitsi huolehtia tulevasta, vaan elää iloisesti siinä toivossa ja tunteessa että totta kai niitä lapsia vielä tulee :)

      Hankalaa tuo jos ovis ei näy testeissä... Lääkkeellinen kierto on teille varmasti sitten hyvä vaihtoehto. Omasta puolestani olen iloinen, että minulla voidaan hyvin siirtää luomukiertoonkin, koska perustautini ei oikein tykkäisi ylimääräisistä hormoneista... ihan kuin tässä tuouhussa sitten voisi hormoneilta välttyä ;)

      Pidän peukkuja että teillä menisi kaikki hyvin tässä seuraavassa kierrossa!

      Poista