lauantai 25. huhtikuuta 2015

pp8: Aika rientää

Miten onkaan jo pp8? Selvisin tästä viikosta kunnialla, vaikka stressasinkin aluksi, kun oli niin paljon järjesteltävää ja ohjelmaa. Ensi viikkokaan ei ole aivan tavallinen, kun on vappu ja muuta erityistä loppuviikosta. Ja sen viikon jälkeen vielä yksi viikko ja sitten lähdemme jo Japaniin...! Mihin tämä aika onkaan mennyt?

Hoitorintamalla olen ehkä jo hiljaa hyväksynyt, ettei tämäkään siirto tuota tulosta. Tai mistä sen nyt vielä tietää. Mutta ajattelin, etten lähde tässä kierrossa ylitulkitsemaan oireita. Mm. sitä iänikuista paineentunnetta vatsassa, joka ei koskaan tarkoita mitään. Joko minulla on selviä oireita tai sitten ei. No tällä hetkellä ei ole. Mutta ei se maailmaa kaada. Ehkä vain vähän horjuttaa yleistä uskoa tulevaisuuteen. Mutta ei se tätä viikonloppua pilaa.

Seuraava siirto olisi kesäkuussa, jos nyt silloin hoitoja tehdään. Meidän klinikka on kiinni vain muutaman viikon heinäkuussa. Seuraava kierto jää ainakin väliin matkan vuoksi. Toivoisin, että voisimme vielä yrittää luomukiertoon siirtämistä.

Yllättävän pian se elokuukin tulee. Silloin, kun pitäisi olla yhteydessä naistentautien poliklinikkaan, jos edelleen tarvitsemme hoitoja. Marraskuussa ajattelin, että no emme varmasti enää siinä vaiheessa tarvitse. Nyt se ei tunnu ollenkaan mahdottomalta ajatukselta. Eihän ennen sitä ehdi tehdä kuin maksimissaan kaksi siirtoa! Kai me sitten kuitenkin käytämme loppuun nämä nykyiset alkiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti