Raskaustestejä

Ensimmäinen raskaus

Kp 31, dpo ? (en testannut tässä kierrossa): Kuvan testi (Pregcheck) on ensimmäinen testi, jonka kyseisessä kierrossa tein. Samana päivänä parin tunnin pidätyksellä Clearblue digital näytti 2-3 viikkoa. Kp 32 tuli aamupissasta jo lähes tasavahva viiva Pregcheckiin, kuvaa en ottanut.


Kemiallinen raskaus

Kp 31, dpo 16 testasin ensimmäisen kerran, tulos alla olevassa kuvassa (molemmat Pregcheck), aamupissasta:


Samana päivänä tein iltapäivällä parin tunnin pidätyksellä Clearblue digitalin joka näytti alla olevan tuloksen:


Kp 32 tein aamupissasta kaksi Pregcheck-testiä, jotka ovat kuvassa keskellä ja alimpana:


Näiden testien jälkeen tuli aamupissasta monen päivän ajan vaihtelevan haaleita viivoja, joista en kuvia enää jaksanut ottaa.

Toinen raskaus (D4-alkio)

Aloitin testien teon aikaisin, jo pp 5. Silloin näkyi korkeintaa joku viivanpaikka, enkä kyllä saanut siitä mitään hyvää kuvaa. Alla oleva kuva on tuoreeltaan otettu pp 6-testistä, jossa jo selvästi näkyi viivaa. Ei tosin tässä kuvassa erotu kovin hyvin. Kaikki liuskatestit ovat Raskauskeijusta tilattuja herkkiä testejä.

pp 7 tein myös testin aamulla noin 1,5 tunnin pissasta. Siitä tulee kuva alempana muiden testien kanssa. Tuoreeltaan oli samannäköinen kuin pp 6, mutta en silloin ottanut siitä kuvaa.

pp 7 jälkeen en sattuneesta syystä testannut, mutta pp 10 hCG oli 135.

Tässä pp 12 testi tuoreeltaan, tehty aamupissasta.

Alla on alareunasta ylöspäin seuraavat testit: pp 7 tietysti kuivana eikä siinä juuri mitään näy, keskimmäisenä pp 11 iltapäiväpissasta, ylimpänä pp 12 kuivana.

Tämänkin jälkeen kyllä testasin, ainakin pp 13, jolloin testiviiva oli haaleampi kuin pp12, vaikka tein testin aamupissasta. Saman päivänä hCG oli kuitenkin noussut hyvin ja oli noin 470. pp 13-testistä ei ole kuvaa. Virallisena testipäivänä, eli pp 14 (4.12.), ei sitten ollut tarvetta tehdä mitään testejä. 7.12. liuskatestin viiva oli hyvin tummunut (ei kuvaa), Clearblue digital näytti raskaana 2-3 ja hCG oli hieman yli 1000. 11.12. Clearblue digital näytti edelleen vain 2-3 viikkoa, mutta hCG oli yli 3000. Tämän jälkeen en enää tehnyt testejä. Olihan tässä jo ihan riittämiin.

Kolmas raskaus (D5-alkio)

Ensimmäiset testit tein pp4 illalla muutaman tunnin rakossa olleesta pissasta, silloin Rfsu:n herkkään testiin ja Pregcheckiin tuli molempiin haalea plussa. Rfsu yllä ja Pregcheck alla, molemmat märkänä.


pp5 tein samat testit aamupissasta, ja lisäksi Clearblue digitalin. Pregcheckin ja Rfsu:n viivat olivat hieman tummemmat.

pp6 taas Pregcheck ja Rfsu:n herkkä aamulla, kuvat otettu märkänä. Alimmassa kuvassa on edellispäivän Clearblue digital avattuna, lisäksi pp4-pp6 Pregcheckit kuivina, vanhin alimpana.pp7 jälleen aamulla Pregcheck ja Rfsu:n herkkä, viivat taas tummuneet vähän. Ylempi kuva on Rfsu märkänä, alemmassa kuvassa pp4-pp7 Pregcheckit, alimpana pp7 vielä märkänä.


pp8 oli pelkkiä Rfsu:n testejä jäljellä, joten tein vain yhden testin, kuvassa märkänä. Tämä oli ensimmäinen päivä, kun testiviiva ilmestyi nopeasti, ja se olikin selvästi tummempi kuin pp7-testi. Keskimmäisessä kuvassa pp7 ja pp8 Rfsu:t, uudempi alempana ja märkänä vielä. Alimmassa kuvassa vertailussa Rfsu:t pp4-pp8, ylimpänä uusin, kaikki kuivia.

pp9 tein iltapäivällä muutaman tunnin pidätyksellä Pregchekin, ja viiva oli hyvin tummunut parin päivän aikana. Ylempänä tuore testi, alemmassa kuvassa vertailussa Pregcheckit pp4-pp7 ja pp9, uusin ylimpänä ja sekin jo kuivana.


pp10 aamulla Pregcheckiin tuli nopeasti tumma viiva.

pp13 Clearblue digital antoi tuloksen Raskaana 3+, silloin rv 4+1 kuukautisten mukaan ja rv 4+4 hedelmöittymisajankohdan mukaan.