tiistai 1. joulukuuta 2015

pp11: Kuva päivän testistä

Lukija pyysi kuvaa päivän testistä. Tässä tulee :) Minulla on puhelimessani paljon parempi kuva, joka on otettu tuoreeltaan, mutta en vain saa sitä siirrettyä blogiin. Tämä pokkarikameralla otettu saa siis kelvata. Alla on pp7-aamutesti, jossa ehkä jopa tässä kuvassa näkyy jotain...


Kuva on hirveän huonolaatuinen. Testiviiva on todellisuudessa tummempi, mutta salama vaalentaa, ja tuoreeltaankin oli selvempi. Testi siis tehty päiväpissasta korkeintaan parin tunnin pidätyksellä, oli aika laimeaa runsaista nestemääristä johtuen. Mielestäni ihan selkeä tulos kuitenkin :)

12 kommenttia:

 1. Mikä tämän testin herkkyys on? Olen tehnyt RFSU:n testejä, ja niillä tulee aina vain haalea viiva, vaikka CB:n digi on näyttänyt jo lauantaina 2-3. PC:n viivat ovat tasavahvat, testiviiva jopa hieman tummempi kuin kontrolli-. Silti RFSU:t vain haamuilee, teki testin aamu-, päivä- tai iltavirtsasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niitä erittäin herkkiä, eli 10 pitäisi olla se raja, siksi varmaan tuossa alemmassakin jo näkyy jotain. Tosin eri testejä varmaan vaikea verrata keskenään... Ehkä tuo RFSU:n satsi on jotenkin viallinen? Itselläni muuten kokemusta lähinnä PC:istä, RFSU:n testeillä olen oikeastaan tehnyt pelkkiä puhtaita nega-testejä joskus aiemmin. PC:t on minulla näyttänyt vaaleaa mutta selkeää viivaa kun hCG on ollut noin 100, joten sinulla varmasti paljon korkeampi :) Ja jos Clear blue digikin näyttää 2-3 niin kuulostaisi siltä että RFSU:n testeissä on jotain vikaa... Tiedätkö muuten, mitkä nuo digitestin eri viikkojen "raja-arvot" ovat? Olen yrittänyt etsiä mutta en löydä mitään fiksua :)

   Poista
 2. Minullakin on RFSUn testit näyttäneet ihan tosi heikkoa haamua, vaikka PG näytti jo kunnon viivaa, samoin Clear Blue. Ja tämä siis kahdessa eri raskaudessa joten olen lakannut ostamasta RFSUn testejä. ;)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä kännykkä lähettää viestit tuplana, sori! :)

  VastaaPoista
 5. http://www.accessdata.fda.gov/cdrh_docs/reviews/K112870.pdf Katso sivut 6 & 7 tuohon kysymääsi liittyen. Tulos toki riippuu aina hcg:n erityksestä virtsaan ja virtsan konsentroitumisesta. Olen tehnyt varmaan jo viidestä eri paketista yht. 10 kpl RFSU:n testejä, eri kaupoista ja eri paikkakunnilta ostettuna, mutta viiva vaan on hyvin heikko. Luulen, että viiva pysyy heikkona, vaikka hcg olisi yli 1000.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Jos tuota nyt oikein tulkitsin, niin oma eilinen arvoni olisi vielä todennäköisimmin antanut 1-2 mutta 2-3 olisi jo ollut ihan mahdollinen myös. Pitäisihän sinunkin tuloksella 2-3 saada liuskatestiin enemmän kuin haamu, joten testeissä kyllä taitaa olla vikaa!

   Poista
 6. Taidan kokeilla, kuinka RFSU:n testi reagoi siihen, että kastan sen Pregnyl-ampulliin. Minulla on yksi avaamaton 5000 IU Pregnyl jääkaapissa, joten testataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä ajatus! :D Tule kertomaan miten kävi ;)

   Poista
 7. Tein RFSU:n raskaustestin rv 11 neuvolan neuvosta ja viiva oli ihan yhtä haalea kun plussan aikaan :D en suosittele kyseisiä testejä. Kaunis plussa sulla <3

  VastaaPoista
 8. Hieno plussa! Mä en kans RFSU:n testeihin luota. Suosikkejani on apteekin oma ja Pregcheck.
  Tsemppiä nyt sitten jatkoon <3 Toivottavasti kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista