tiistai 28. toukokuuta 2019

Aikainen ovistestaaja

En vain voinut olla aloittamatta testaamista jo tänään, kp 7. Nega tietysti, mutta testeistä ei ole puutetta, kun postilaatikkoon kolahti 20 digitestin liuskaa, ja ennestäänkin niitä oli laatikossa vielä aika monta :) Mutta saan kai olla vähän fiiliksissä, koska olen odottanut hoitojen aloitusta jo niin kauan!

Loman jälkeen töissä on ollut hirveä kiire, poika on ”vähän” oireillut aikaerosta ja arkeen paluusta, jääkiekkofinaalin vuoksi yöuneni jäivät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä viiteen tuntiin, ja muitakin haasteita arjessa taas riittää, joten piti oikein pysähtyä miettimään hetkeksi tätä kaikkea hoitoihin liittyvää. Koska jos käy kuten toivomme, niin eihän siihen ole kuin ihan muutama viikko, niin saatan olla raskaana! Täysin epätodellinen ajatus, täytyy myöntää (mutta se ei tarkoita sitä, etten olisi toiveikas tulevan PAS:in suhteen).

Välillä kaipaan raskautta ja vauvaa niin paljon, että itkettää, sitten taas tulee niitä hetkiä, kun toinen lapsi tuntuu maailman huonoimmalta idealta. Esimerkiksi kun poika karjuu, potkii ja lyö kun jokin asia niin harmittaa, tai ei halua pukea, tai riisua, tai tehdä mitään muutakaan. Ja silti poika on se asia, joka tekee elämästä ja arjesta usein niin ihanaa! Hyviä hetkiä on silti enemmän, vaikka uhmaikä onkin. Mutta kun uhmaan lisätään vielä kuormittava työ ja mahdolliset alkuraskauden oireet, kuten väsymys ja pahoinvointi, niin sitten onkin aikamoinen soppa kasassa :D

Huomenna saan taas aamulla testailla! Onhan sekin yksi syy saada itsensä sängystä ylös...

Huomasin muuten kaipaavani lisää lapsettomuusteemaisia blogeja luettavaksi, sekä yritys- että raskausblogeja. Saa antaa vinkkejä ;)

2 kommenttia:

  1. Muistathan että paras aika testata ei ole heti aamulla. Olikohan se vasta klo 10 jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, muistan kuulleni tuosta. Ajankohta vaan on hankalampi :) Heti aamusta on helppo testata, kun joka tapauksessa pitää käydä vessassa yön jäljiltä ;) Aiemmin olen saanut tosi vahvoja ovisplussia myös illalla.

      Poista