lauantai 16. marraskuuta 2019

Lupaavampia uutisia (mutta paljon epävarmuutta)

Verikokeiden tulokset olivatkin nyt paljon paremmat, joten periaatteessa alkionsiirrolle ei pitäisi olla esteitä. Olen kuitenkin vain varovaisen toiveikas, koska siirtoajankohta näyttäisi sijoittuvan itsenäisyyspäivän tienoille, jolloin tulee kaksi ylimääräistä ei-sopivaa päivää siirrolle, kun itsenäisyyspäivä on perjantai ja lisäksi olemme reissussa myös torstaina (katsomassa sitä miehen siskon vauvaa, joka syntyi keskiviikkona). 

Keväällä kiertoni olivat hieman pidempiä, mutta nyt kesästä lähtien 26 tai 27 päivää. Jos tämä nykyinen kierto seuraa kaavaa, niin vuodon pitäisi alkaa 20. tai 21.11. LH-plussapäivä on vaihdellut aika paljon tämän vuoden aikana, enkä ole kaikissa kierroissa edes testannut, mutta näissä vähän lyhyemmissä kierroissa se on ollut kp 12 tai 13. 

Laskin näistä kahdesta vuodon alkupäivästä ja mahdollisista ovisplussa-ajankohdista siirtopäivät, ja vain yksi vaihtoehto osuisi tavalliselle arkipäivälle, eli vuodon alku 21.11. ja LH-plussa kp 13. Silloin siirtopäivä olisi maanantai 9.12. Tietysti on paljon muitakin mahdollisuuksia. Vuoto voi alkaa myöhemmin ja/tai ovisplussa voi tulla myöhemmin. Mutta nämä ovat varmaan todennäköisimmät vaihtoehdot. Aikamoista arpapeliä... Mutta jännittäviä päiviä edessä ensi viikolla, kun kuukautisten pitäisi alkaa...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti