perjantai 17. tammikuuta 2020

Varhaisultra!

Saimme ultrassa tänään kauan odotettuja hyviä uutisia! :) Jännitti tosi paljon, vaikka olimmekin  jo kuulleet sydänäänet. Tai no, minä se enimmäkseen taisin jännittää, mies oli sydänäänet kuultuamme  jo aika vakuuttunut, että kaikki on kunnossa. 

Yksi alkio siellä oli köllimässä, ja koko vastasi paria päivää suurempaa kuin todelliset viikot. Viikkoja oli gynenkin laskujen mukaan tänään 8+1, alkion koko vastasi rv 8+3. Laskettu aika on 27.8. <3 Sydän löi hienosti, ja alkio vähän liikkuikin. Istukka oli etuseinässä. Gynen mukaan keskenmenoriski olisi tässä vaiheessa enää noin 3 %, mikä on tietysti hieno asia. 

Nyt raskaus ehkä alkaa vihdoinkin tuntua enemmän todelliselta, kun tiedämme että tuolla mahassa tosiaan kasvaa joku. Kaikki on niin jännittävää, mutta juuri nyt lähes pelkästään positiivisella tavalla. Tuleeko tästä alkiosta meille vauva? En malttaisi odottaa, että raskaus etenee vielä hieman pidemmälle, että vatsa alkaa näkyä ja että alan tuntea potkuja <3 Elokuussa (tai ehkä vasta syyskuussa) meitä saattaa oikeasti olla neljä!

Vauvanalku, pää-perämitta 19 mm <3

3 kommenttia: