lauantai 16. elokuuta 2014

Odottamista ja ihottumaa

En tiennyt mikä kp nyt on, ennen kuin äsken nopeasti laskin, ja tulos oli 27 (hui!). Syy siihen, miksi en ole juuri kp:itä laskenut, on se, että olen uhrannut kaiken mielenkiintoni tulevaan keskiviikkoon. Silloin on (ehkä) uuden yk kuutosen (tai pessimistisen laskutavan mukaan yk yhdentoista) kp 1. Vatsan turvottelut ja ajoittainen paineentunne, ne taitavat tälläkin kertaa enteillä pelkästään kuukautisia. Perjantaina töissä olin oikein surullinen muutaman tunnin ajan, kun näin erään kollegan vauvavatsan, mutta muuten olen ollut kohtuullisen positiivisella mielellä.

Eilen illalla huomasi, että raajoissani oli punaisia, hieman ihosta koholla olevia länttejä, tai oikeastaan monen pienemmän läntin rykelmiä. Noin 15 minuutin kuluttua ne läntit olivat ihan eri mallisia, ja olivat siirtyneet toisiin paikkoihin. Silloin tajusin, että kyseessä on nokkosihottuma. Ei kyllä kutissut ollenkaan, mikä oli outoa, koska yleensä kai nokkosihottuma kutisee tosi paljon (vaikkei itselläni ole koskaan sellaista ollutkaan). 

Aamulla iho oli taas ihan siisti, mutta sitten leikkasin nurmikkoa auringonpaisteessan noin tunnin ajan, ja kun tulin sisään, niin taas oli iholle ilmestynyt punaisia länttejä, jotka muuttuivat melkein silmissä. Mielenkiinnolla jään odottamaan. 

Minulla ei ole koskaan ennen ollut nokkosihottumaa, enkä ole ikinä ollut millekään allerginen. Mistäköhän tämä nyt siis johtuu? Ensimmäinen ajatus oli, että se liittyy jotenkin perustautiini, joka on kyllä sillä lailla aika erikoinen, että siihen voi liittyä melkein minkälaisia oireita tahansa. Toivottavasti nyt ei kuitenkaan olisi mitään sellaista. On tämä lastenhankinta jo valmiiksi ihan tarpeeksi vaikeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti