sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viimeinen lomapäivä

Oikeastaan on ihan kivakin aloittaa työt. Tulee jotain rutiineja tähän elämään. Vaikka ensi viikolla kaipaan ehkä jo takaisin lomalle :) Onneksi ensimmäisellä viikolla ei ole kuin yksi päivystys ja sekin vasta sunnuntaina.

Tänään on jo kp 21. Luulen että osasyy siihen, miksi jopa odotan töihinpääsyä on se, että olen koko ajan alitajuisesti tiedostanut, että tämän kierto loppuu vasta sitten kun lomakin on loppu. Hienoa, että on jotain kivaa odotettavaa :) Tietysti odotan joka kuukausi. Eikä se aina (eli yleensä) ole kivaa sittenkään.

Ovulaation ajankohta jäi minulle lopulta hieman epäselväksi, koska keskiviikkona illalla alkoi kipu oikean munasarjan seudussa, ja sehän sopisi hyvin ovulaatioon. Ehkä se tiistainen jomotus oli vain jotain pre-oviskipuilua? Mahdoton sanoa, mutta jompikumpi noista oireista johtui varmasti ovulaatiosta. 

Nännit olivat selvästi kipeät itse asiassa jo keskiviikkona aamulla, arkuus kesti kolme päivää ja on nyt ihan poissa. Alkaisipa se pian uudestaan :) Se tarkoittaisi sitä, että olen raskaana :) Iiih.

Sitten seuraa tuttu ennustukseni :) Vuodon pitäisi alkaa 20.8. Dpo:n laskemisesta olen kokonaan luopunut, mutta sen sijaan luteaalivaiheen kesto on tosi hyvin ennustettavissa. Jos ovisplussapäivä on päivä yksi, niin vuoto alkaa päivänä 16 (en tiedä miten luteaalivaiheen kestoa virallisesti lasketaan).

Mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa kaikille lukijoille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti