maanantai 15. syyskuuta 2014

Arki rullaa eteenpäin

Viikonloppu oli tosi rentouttava, ei töitä kummallakaan. Puuhasteltiin pihalla ja tavattiin lähiperhettä. Autotallin maalausurakka on nyt vihdoin valmis, olemmekin pakertaneet sen parissa koko kesän enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Taloahan emme maalanneet itse, mutta autotallin kohdalla mietimme, että olisi ihan mukavakin maalata itse, mutta oli se kyllä paljon suurempi homma kuin olimme kuvitelleet :) 

Sitä paitsi minä sain olla se, joka kiipeili tikkaita pitkin kaikkein korkeimmalle (eli noin kuuteen metriin), koska miehelläni on pahempi korkeanpaikankammo kuin minulla ja isääni (vaikka onkin hyvässä fyysisessä kunnossa) en päästänyt noin ylös, kun se jo lähenee kuudenkympin ikää :)

Vatsassa on silloin tällöin ollut tuntemuksia, nytkin vähän nipistää. Rinnat normaalin arat kuukautiskiertoon nähden, nänneissä ei arkuutta. Kiertopäivä tuntematon, tosin epäilen että se normi noin kp 30 jolloin vuoto tavallisesti alkaa, ajoittuisi loppuviikolle. Mutta en siis tiedä, eikä kiinnosta :) 

Perjantaina järjestämme kyllä kavereiden kesken rapujuhlat, joten viimeistään silloin minun varmaan pitäisi testata, jos ei vuoto ennen sitä ala. Hieman alkoholia joisin mielelläni, jos ei ilmaannu esteitä :) Viimevuotisista rapujuhlista muistan erityistesti sen, että noin viikkoa aiemmin olin saanut keskenmenon. Voiko siitä olla jo niin pitkä aika? Ja nollapisteessä edelleen...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta tuo, että olet päässyt irti kiertopäivien laskemisesta :) Voi kun onnistuisi minultakin, se olisi varmaan huojentavaa. Mukavaa viikon jatkoa ja rapujuhlien odotusta... ja toivon tietenkin myös, että ilmaantuisi hyvä syy olla juomatta alkoholia rapujen kera ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, suosittelen kokeilemaan :) Kuten voit uusimmasta postauksestai lukea, itsehillintäni petti eilen, mutta olen silti tyytyväinen :) Sinullekin hienoa loppuviikkoa!

      Poista