keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kartalla taas

Niin. Eilen sitten vihdoin tarkistin kalenterista, että missä vaiheessa kiertoa oikein elellään. Vahva aavistus oli, että h-hetki koittaa loppuviikosta. Niinhän se sitten olikin. Eilen oli kp 28, mikä tarkoittaa sitä, että huomenna olisi se kp 30, joka useimmin on ollut vuodon alkupäivä. Tieysti vuoto olisi voinut alkaa jo tänäänkin, mutta ei ole vielä alkanut *elättelee jo todennäköisesti turhia toiveita* Lasken aina vuotopäivän alun vuorokauden mukaan, eli jos tänä yönä alkaisi menkat vaikka puoli yhdeltä, niin lasken se jo huomiseksi.

Vatsatuntemuksia minulla on ollut tämän päivän aikana säännöllisesti. Voi tietty olla liiallisen mielikuvituksen tuotettakin. Ainut oikea "oire", mistä tällä hetkellä kärsin, on sulkapallon pelaamisesta alkanut rannekipu :) Ja sillä ei taida olla mitään tekemistä raskauden kanssa ;)

Luulen, että jos emme olisi suunnitelleet näitä viikonlopun rapujuhlija, olisin saattanut jatkaa pimennossa elämistä vielä pidempäänkin. Suosittelen todella muillekin kiertopäivien laskemisen unohtamista. Ainakin voi yrittää. Se vaati ainakin minulta alkukierrossa paljon tahdonvoimaa eli aktiivista unohtamista :) Mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Yleisesti ottaen olen ollut rennompi ja tyytyväisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti