keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Lapsettomuuslabrat

Kävin katsomassa labratulokseni etukäteen tänään aamulla ennen kuin lähdin töistä kotiin päivystyksen jälkeen. Kilpirauhasarvot olivat normaalit, samoin prolaktiini. Progesteroni kiinnosti ehkä eniten, ja sekin oli tulkintani mukaan kyllä normaali, joka kertoisi siitä että kyseisessä kierrossa tapahtui ovulaatio JA että keltarauhanen toimii normaalisti. 

Sitten oli katsottu vielä joku AMH (Anti-Muller hormoni), joka ilmeisesti kertoo munasarjojen toiminnasta. Se oli myös viiterajojen sisällä. Eli ei siis mitään erityistä, onneksi. Tai no, katsotaan mitä mieltä gynekologi on, kun enhän minä mikään asiantuntija ole :) Kilpirauhasarvot ja prolaktiinin sentään osaan tulkita, mutta muut lähinnä laboratorio-ohjekirjan avulla :)

Tänäänhän on muuten kp 13. Kaapista löytyy vain kaksi ovistestiä, joten teen ensimmäisen vasta huomenna. Yllättävän nopesti on aika taas kulunut, vastahan oli edellisen kierron puoliväli. Nyt aion kuitenkin nauttia vapaasta päivästä. Sain nukkua viime yönä töissä ennätykselliset SEITSEMÄN TUNTIA! Vieläpä yhteen pötköön :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kuitenkin lupaavalle, täällä pidetään jatkuvasti peukkuja teille plussan toivossa <3

    VastaaPoista