sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Aika kuluu

Tänään onkin jo rv 13+6, eli huomenna alkaa viidestoista raskausviikko! Kulunut viikko on sujunut ihan hyvin. Pahoinvointi tuntuu nyt oikeasti helpottaneet. En ole oksentanut sitten tiistain, eikä ole tarvinnut edes yökkäillä. Toki hieman huono olo on ollut silloin kun on nälkä, mutta se nyt ei ole muutenkaan epätavallista. Paino nousi alkuraskaudessa pari kiloa aika nopeasti, mutta nyt se on pysynyt muutaman viikon samoissa lukemissa, onneksi. Eihän painon vielä pitäisi kovin paljon nousta ;)

Nivusissa tuntuu välillä nipistelyä, ja kohdun seudussa erilaisia tuntemuksia. Kyllä se on selvästi kasvanutkin. Nyt tunnen jo esim. kävellessä, että alavatsalla on jotain ylimääräistä, ja varsinkin selällä maatessa näkyykin jo pieni kumpu. Ihanaa! <3

Ensi viikko on täynnä ohjelmaa, ja sitä seuraavalla viikolla perjantaina onkin jo toisen neuvolakäynnin vuoro. Edellisenä päivänä, eli torstaina, on sokerirasitus, ja saman viikon tiistaina myös "normaalit" verikokeet.

Odotan jo innokkaasti kevättä ja kesää. Eilen olimme kyllä vielä hiihtämässä, mutta melkein päivittäin huomaan haaveilevani lämpimistä kesäilloista, kun linnut laulavat ja luonto tuoksuu. En malttaisi odottaa, että lumet sulavat ja puutarha herää eloon. Tänä kesänä taitavat ainakin raskaammat puutarhatyöt jäädä minulta väliin, mutta odotan silti kaikenlaista pientä puuhastelua :)

2 kommenttia: