perjantai 15. heinäkuuta 2016

Maha rv 36+3 + vertailua

Tässä eilinen vatsa, vertailun vuoksi vanhempia kuvia. Ensimmäinen rv 15+4, toinen 19+6, kolmas 24+1 ja viimeinen siis 36+3. Onhan siinä jotain muutosta tapahtunut ;)

  

6 kommenttia:

  1. Uskomatonta että 5,5 kg painonnousulla saa kasvatettua noin ison vatsan! :D Ihana masu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ehkä kaikki lihakset on häippässeet jonnekin raskausaikana ;) (vaikka ei niitä lihaksia koskaan ole ihan kamalasti ollutkaan :))

      Poista
    2. Minulla on nyt paino sama, kuin ennen raskautta, mutta silti näytän täysin erilaiselta kuin ennen raskautta. Kaikki samat vaatteet ei mahdu ja maha on selvästi isompi. Ennen raskautta liikuin aktiivisesti kolmesta neljään kertaa viikossa (spinning, kahvakuula tms). Nyt teen ehkä kerran viikossa yhden vaunulenkin. Että tosiaan samalla vaakalukemalla voi näyttää todella erilaiselta. Jouduin lopettamaan salilla ja jumpissa käymisen sairastuttuani flunssaan 30.9.-15. Sairastelin koko loppuraskauden. Välissä olin vain päivän tai pari terveempi ja taas alkoi huonontua. En tiedä montako flunssaa sairastin peräkkäin. Poika syntyi joulukuun alussa ja viikkoa myöhemmin paranin. En muista sairastaneeni sen koommin. Poika sen sijaan sai ekan flunssan reilu pariviikkoisena. Onneksi ei kestänyt kauaa. Jouduin kuitenkin imemään niistäjällä räkää monta kertaa yössä.

      Poista
    3. Raskauden jälkeenhän sen tosiaan vasta näkee, miltä kroppa sitten näyttää... Tietysti toivon, että ainakin osa vanhoista vaatteista menisi päälle :) Kurjia nuo flunssakierteet :( Omalla kohdallani oli yksi paha flunssa toukokussa, mutta siitä onneksi paranin ja olen pystynyt liikkumaan ihan hyvin, lähinnä pari edeltävää viikkoa olen lähinnä käynyt koiran kanssa melko rauhallisilla kävelylenkeillä, en juuri muuta.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, on poikavatsaksi useasti kommentoitu ;)

      Poista