tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kuudes neuvola rv 36+1

Tänään oli jälleen neuvolakäynti. Eipä mitään erityisiä kuulumisia sieltä. Jouduin tosin vielä käymään labrassa, koska aiemman verensiirron vuoksi piti vielä tarkistaa veriryhmävasta-aineet. Tällä kertaa neuvolassa otettiin myös streptokokkinäyte. Hb:tä ei katsottu, kun kävin labrassa pari viikkoa sitten.

raskausviikot: 36+1 (32+1)
paino: + 0,8 kg (+ 200 g/vko), kokonaispainonnousu + 5,5 kg
RR: 106/70 (120/63)
U-prot: neg. (+/-)
U-gluk: neg.
Hb: 105 pari viikkoa sitten (104)
Vauvan syke: 150(144)
SF-mitta: 30 cm (29 cm)

"Normaalisti" kai neuvolakäynnit tapaavat ajoittua viikoille 35 ja 37, mutta kun tämä käynti oli rv 36, niin neuvolantäti kysyi, että haluanko tulla seuraavan kerran ensi viikolla vai vasta kahden viikon päästä. Kun mitään erityisiä ongelmia ei ole, varasimme seuraavan käynnin vasta kahden viikon päähän. Silloin viikkoja on tasan 38+0 (Hui!). Hurja ajatus, ettei ole täysin mahdotonta, että poika olisi jo syntynyt silloin, mutta hyvin todennäköisesti ei, ensisynnyttäjiä kun tässä ollaan :) Pää ei myöskään ollut vielä kiinnittynyt lantioon, mikä ei tietysti välttämättä kerro mitään tulevan synnytyksen ajankohdasta.

4 kommenttia:

  1. Sulle on kyllä tosi vähän tullut painoa. Itelle tuli 14 kg, eikä sekään kuitenkaan mikään mahdoton painonnousu ole. Kaikki lähti heti synnytyksen jälkeen onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähäistä nousua edelleen ihmettelen, mutta jos nyt tulisi vähänkin turvotuksia, niin saattaisi tulla monta kiloa nopeasti, turvotusta kun ei ole tällä hetkellä ollenkaan :) Juu, tuo 14 kiloahan on ihan "normaalia", ja onneksi ylimääräiset kilot usein lähtevät nopeasti :)

      Poista
    2. Oisko mahdollista saada tänhetkistä masukuvaa? :)

      Poista
    3. Yritän tässä päivän aikana saada aikaiseksi ;)

      Poista