maanantai 23. kesäkuuta 2014

Paska päivä

Ja samalla kp 1. Vuoto alkoi aamupäivällä. Kierrosta tuli 31 päivän mittainen. Ei siis ihan tavatonta, mutta olin tietysti salaa toivonut, että olisin ollutkin raskaana. Vituttaa. Päätä särkee, turvottaa, vatsa on kipeä, leikkasin keittiöveitsellä sormeeni, töissä oli stressaavaa ja kaiken lisäksi työpaikkaruokalassa oli ihan hemmetin pahaa ruokaa. Ja taas on odotettava kuukausi. Tänään voisi olla jo kp 3, mutta onkin vasta kp 1, kun menkat tulivat myöhässä. Silti olen varma, että huomenna on parempi päivä. 

6 kommenttia:

 1. On se parempi. Mä sain ilmeisesti tänään työpaikkaruokalasta jonkun kivan tuliaisen, kun oksensin ruoat ulos. Muuten voisi toivoa, että kyseessä olisi raskauspahoinvointi, mutta eipä ole, kun on menkat. Ja oirekin hävisi. Parempaa onnea ensi kiertoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin se tapaa olla :) Voi ei, en sentään ole oksentanut ruoasta :( Onnea myös sinulle seuraavaan kiertoon!

   Poista
 2. Äh, kurjaa :( ja sama juttu täällä, menkat tuli oikein lorisemalla... ei ainakaan jää mitään epäselväksi! Onnea seuraavaan kiertoon tosiaan, parempia päiviä on varmasti edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tänään on jo selvästi parempi päivä, onneksi :) Menkat pitää nyt vaan kärsiä ja sitten uutta yritystä kehiin...

   Poista
 3. Ääh, kurjaa.

  Omia menkkoja odotellessa..kivut on jo,vuotoa ei vielä.
  ja miksi ihmeessä maanantaisin on monessa paikassa pahaa ruokaa? Kun eikö Se jo riitä,että on maanantai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vissiin riitä, ei... kun joku asia on kurjasti niin sitten kaikki on...

   Poista