torstai 12. kesäkuuta 2014

Ihan pieni toivo

Onkin jo monta päivää edellisestä kirjoituksesta. Olen antanut itselleni luvan hieman toivoa. Tuntuu, että ajoitukset ja muut loksahtivat niin hyvin paikoilleen, että voisihan tästä kierrosta jotain syntyäkin. Toivosta huolimatta uskon, että vaikka ei tärppäisikään, niin en ole täysin murheen murtama, siksi kai sallin itseni ajatella että mitä jos. 

Mielialani ei taida tällä hetkellä sopia sellaiseen surussa rypemiseen. En muistaakseni ole itkenyt tämän kierron aikana vielä kertaakaan kp 1:stä lukuunottamatta (en siis mistään muustakaan syystä), mikä on HUIKEA saavutus :) Edes se, että tapasin erään puolitutun ja totesin, että hän on raskaana, ei tuntunut kovin pahalta.

Vuodon pitäisi alkaa juhannuspäivänä. Olen kyllä jo päättänyt, että teen testin hieman etukäteen, jotta tiedän, onko turvallista nauttia hieman alkoholia. Sotii tietysti hieman viimeaikaisia periaatteitani kohtaan, että en ala läträämään raskaustesteillä ilman että kuukautiset ovat jääneet tulematta tai olisi muuten jotain raskauteen viittaavia oireita. Haluaisin myös mielelläni surra mahdollista epäonnistumista jo ennen juhannusta, ja sitten nauttia pitkästä viikonlopusta ilman turhaa jännitystä. Ja tietysti nauttia kuukautisvuodosta alkeellisissa oloissa, hmmm...

Sitä vaan mietin, että mahtaisiko testi näytää jo positiivista esim. torstaina ennen juhannusta? Silloin olisi kp 28. Dpo on hieman hämärä peitossa. Mitään selkeitä ovisoireita ei ollut, paitsi että nännit kipeytyivät heti ovisplussan jälkeisenä päivänä. Mikä oli muuten aikaisemmin kuin odotin, koska yleensä se on tapahtunut ehkä kaksi päivää plussan jälkeen. Ehkä ovis sitten tapahtui jo hyvinkin pian plussan jälkeen? Todennäköisimmin nyt olisi varmaan dpo 4 ja juhannusta edeltävä torstai olisi silloin dpo 11. Katsotaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti