lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kp 16 ja fiilispohdiskelua

Olen taas ovistestaillut monta päivää eikä mitään tapahdu. Tai no, aamutestissä oli kyllä vähän tummenpi viiva, mutta sellaisen sain jo silloin kp 11, jonka jälkeen viivojen vahvuuksissa ei ole ollut yhtään mitään logiikkaa (toki selvästi negatiivisia). 

Minkähän takia kiertoni nyt näyttäisi olevan sekaisin? Viime kierrossa ovisplussa kyllä tuli "oikeaan" aikaan, mutta vuoto alkoi liian aikaisin, ja nyt tuntuisi taas ovis myöhästyvän. En mielestäni ole mitenkään erityisen stressaantunut tai mitään.

Ei auta kuin jatkaa testailua. Teen kyllä testin vielä tänään myöhemminkin, kun nyt olen tälle testi kaksi kertaa päivässä-linjalle lähtenyt. JOSPA viiva olisi sitten tummunut, kun se voi käydä tosi nopeastikin. 

Limat puhuisivat sen puolesta, että ovulaatio ei ole vielä tapahtunut, joten uskon kyllä että plussa tulee viimeistään huomenna. Huominen on kyllä vähän huono päivä ovisplussalle, kun mies on päivän töissä ja minä yön, eli emme käytännössä näe toisiamme ollenkaan... Ennakointitaktiikalla siis eteenpäin :)

Kuten taisin jo jossakin aiemmassa postauksessa mainita, niin ajatukseni ovat olleet aika paljon muualla kuin raskaushaaveissa, positiivisella tavalla, vaikka en ihan tarkkaan pystykään erittelemään,  mistä se johtuu. Luulen, että monesta tekijästä. Tulevaisuus ei tunnu tällä hetkellä niin pelottavalta kuin vielä jokin aika sitten. Mieleni on kokonaisuutena levollisempi kuin aikoihin. 

Asiat tapaavat järjestyä tavalla tai toisella. Raskautumisen edistämiseksi en voi tässä tilanteessa tehdä mitään mitä emme jo olisi tehneet. Minä ja mieheni tarjoamme ihmeelle tilat ja välineet tapahtua, mutta lopputulos ei ole meidän päätettävissämme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti