keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pelottaa vähän

Juhannuksen takiahan olin tavallaan jo päättänyt, että teen raskaustestin huomenna. Nyt toivon, että minun ei tarvitsisi tehdä testiä ollenkaan, koska taidan sittenkin olla aika varma, että se tulee näyttämään negatiivista. Jotain minimaalista vatsatuntemusta olen ollut havaitsevani, jos oikein pysähdyn kuullostelemaan, mutta sehän nyt voi johtua ihan mistä vaan. Mitään muuta merkkiä mahdollisesta raskaudesta ei ole ilmaantunut.

Kerroin jo aiemmin, etten usko pettyväni epäonnistumisesta niin pahasti kuin aiemmissa kierroissa. Luulisin, että se pitää edelleen paikkaansa, mutta silti pelottaa. Eihän testejä huvin vuoksi tehdä, jos ei olisi mitään mahdollisuutta, että olisi raskaana. Jännitän aina hirveästi, ja sitten tule mahalasku, kun toista viivaa ei ilmesty. Inhoan sitä tunnetta. Kuin matto vedettäisiin alta. Elämä on hetken ihan tyhjää. Tuli taas tyhjä arpa.

2 kommenttia:

  1. Miltäs näytti? Minä testasin myös tänä aamuna juurikin juhannuksen takia ja enpä tietenkään pystynyt edes tahdonvoimalla, eri valossa, eri kallistuskulmissa (hah!) jne. tikussa mitään näkemään. Nautitaanhan juhannuksesta ja kesästä kuitenkin :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täälläkin tuli tikkuun niin nega kuin vain olla jo voi :) Samoin sinulle hauskaa juhannusta ja positiivisia ajatuksia kaikesta huolimatta :)

      Poista