keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Yksityisen lapsettomuusklinikan valinta

Minulla on ollut hirveästi tekemistä, ei pelkästään velvollisuuksia vaan kaikkea kivaakin, joten en ole juuri ehtinyt istua koneella. Mutta tässä hieman lyhyttä päivitystä. Oli vaikea valita kahden yksityisen klinikan välillä, ja lopulta tein päätöksen lähinnä fiilispohjalta. Kyllä, mieheni antoi minulle vapaat kädet :) Menemme Tampereen Fertinovaan ensikäynnille 30.12. Olemme juuri silloin menossa sopivasti Helsinkiin, joten koukkaamme sitten Tampereen kautta. Ajanvarauksessa oli todella sympaattisen oloinen nainen, joka sitten taisikin ratkaista pelin Fertinovan hyväksi :) Hinnoissa ym. ei ollut merkittäviä eroja.

Printtailin tänään töissä sekä omia että miehen sairauskertomuspapereita ja labravastauksia, jotka lähetämme Fertinovaan, jotta ne ovat siellä ennen käyntiämme. Ensin printtailu sujui hyvin ja paperit tulivat ulos oma tietokoneeni oheistulostimesta. Sitten kävi pikku moka, ja huomasin printanneeni yhden paperin ihan väärään paikkaa ja väärälle osastolle. Hetken oli kauhea hätä, mutta sain onneksi paperin käsiini ennen kuin kukaan muu ehti sitä lukea (näin on käynyt joskus aiemminkin). Sanoisin, että vakava tietoturvaongelma, tosin ihan itse aiheutettu :)

Lapsettomushoitojen suunnittelusta huolimatta lasken toki edelleen kiertopäiviä, mutta se ei ole sellaista pakkopullaa, enkä toisaalta ole tarvinnut mitään aktiivista unohtamistakaan, koska on ollut niin paljon muuta mietittävää. Tänään on kp 22. Ovisplussa tuli vasta kp 17, mikä oli vähän outoa, kun johtofollikkeli oli jo kp 15 niin iso, mutta luulen tunteneeni ovulaatiokipujakin (juurikin siellä vasemmalla puollela) kp17-18 välisenä yönä.

Keskustelin tänään esimieheni kanssa tulevista lapsettomuushoidoista. Hän suhtautui todella hyvin mahdollisiin poissaoloihin, ja toivotti onnea projektiin. Poissaolojen vuoksi ei siis ainakaan tarvitse stressata. Olen onnekas, kun minulla on tuollainen esimies :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti