perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen ja vähän muuta

On jo monta päivää edellisestä postauksesta, mutta kun tänne ei oikeastaan kuulu yhtään mitään erityistä. Eilen ahdistuin tulevaisuudesta erinäisistä syistä, ja tunne jatkui aamulla, mutta nyt on hyvä olo miehen kanssa käydyn keskustelun jälkeen. Tulevaisuus on vain otettava vastaan sellaisena kuin se tulee.

Kp 26 menossa. "Normaalissa" kierrossa olisin jo kuin tulisilla hiilillä, mutta kun tämä ei ole normaali kierto, niin elän nyt sellaista suvantovaihetta. Lasken kyllä kp:t ja dpo:t päivittäin, mutta muuten odottelen aika rauhallisesti.

Tässä kierrossa minulla ei ollut selviä ovisoireita, kuten esimerkiksi viime kierrossa, jolloin toisen munasarjan kohdalla tuntui hyvin selvää kipua ja nännit kipeytyivät pari päivää sen jälkeen. Nyt minulla on lähinnä ollut oikeastaan päivittäin ovisplussan jälkeen pieniä tuntemuksia molemmilla puolilla alavatsaa. Nännien arkuutta ei ole ollut, joten ainut viite oviksesta oli tuo testi ja sitten valkovuodon muuttuminen taas hyvin niukaksi. Jonkinlaista halujen lisääntymistä oli kyllä myös.

Ihanan pitkä pääsiäisloma vielä suurimmaksi osaksi edessä! Olemme molemmat vapaalla koko pääsiäisen, vielä tiistainkin, kun miehen vanhemmat tulevat käymään maanantaista alkaen. Eilen siskoni ja siskon mies olivat meillä. Avasimme grillikauden, vaikka ulkona vähän sataa tihuttelikin, sisällä tietysti söimme. Ei ihan hellekelejä vielä :) Ilta jatkui noin aamuneljään korttia pelaten :D Tänään ehdimme tavata hyviä ystäviämme, joille on juuri syntynyt pieni, ihana tyttö <3

Hyvää pääsiäistä teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti