perjantai 25. huhtikuuta 2014

Testi-himo

Aika vain kuluu TÖRKEÄN hitaasti. Kp 33, dpo 13. Huomiseksi odottelen kuukautisia. Tai siis en ODOTA, en tietenkään, mutta jos alkavat, niin olettaisin niiden tulevan huomenna. Asiaankuuluvasti toivon, ja ehkä luulenkin, että vuoto ei ala. Niin kuin aina. En ole testannut vielä. Taas tämä ikuinen dilemma: KOSKA? Vaikka vuoto alkaisikin, niin teen yhden testin, koska ajattelin suoda itselleni muutaman siiderin ensi viikolla vappuaaton kunniaksi :)

Luin tuossa juuri Sintturan postauksen, ja voi että kun teki mieli, teki niin kovasti mieli tehdä TESTI. Mutta ei. Testit ovat ja pysyvät laatikon pohjalla. Tässä perjantaissa ei ole mitään vikaa, enkä halua pilata sitä negatiivisella testillä. Mutta jos SITTENKIN... :) No ei.

Enää neljä vaivaista päivää, ja saamme hakea kotiin koiranpentumme <3 Eli vaikka kuukautiset alkaisivatkin, niin minulla taitaa silti olla enemmän syytä iloon kuin suruun :) Jännittää, juuri nyt paljon enemmän koiranpentu kuin kuukautiset. Kummallakaan meistä ei ole ollut koiraa perheessä silloin kuin vielä asuimme kotona, mutta aika paljon kokemusta koirista silti on. Pennun kasvattamisesta ei tosin yhtään, mutta emmeköhän me tästä selviä...

Ja voinkin vielä mainita, että mitään raskauteen viittaavia oireita minulla ei ole ollut. Ellei lasketa pientä, ajoittaista paineen tunnetta vatsalla. Sekin voi olla pelkästään liiallisen tarkkailun tuotos :) 

3 kommenttia:

  1. Siis mähän tilasin pelkkiä raskaisrestejä ison kasan, että voin alottaa testaamisen hyvissä ajoin :D Suurimmaks osaks lähinnä mielenkiinnosta, että koska sen plussan sais aikaisintaan :)

    VastaaPoista
  2. Osaan vielö kirjoittaakin näin työpäivän päätteeksi, ymmärsit varmasti että kyse oli raskaustesteistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ymmärsin kyllä :D On kyllä ollut vaikeaa olla testaamatta... Kuten sanottu, olen luonteeltani ihan himotestaaja, joten jos kerran aloittaisin, voisin varmaan helposti tehdä testejä ihan oviksesta lähtien, mielenkiinnosta myöskin :)

      Poista