lauantai 26. huhtikuuta 2014

Uusi yk 2, kp 1

Niin. Otsikko kertoo kaiken. Heräsin äsken nukuttuani pari viimeistä tuntia levottomasti. Näin ensin unta raskaustesteistä ja sitten siitä että istuin vessassa ja pyyhkiessä tuli paperiin punaista. Yleensä tämä jälkimmäinen tarkoittaa aina sitä, että kuukautiset alkavat juuri sillä hetkellä kuin näen unen. Luulisin, että se johtuu vatsan jomottelusta (joka nytkin tuntui unessa). 

Kun herättyäni menin vessaan, niin siteessä (jep, laitoin varmuudeksi eilen illalla) oli kirkkaan punaista ja nyt sitten jomottelee vatsassa entistä enemmän. Itkut on itketty. Lohduttaudun oudolla tyytyväisyyden tunteella. Kroppani toimii ainakin ennustettavasti. Ja onhan tämä uusi kierto todennäköisesti lyhyempi kuin juuri päättynyt.

Suurta lohtua tuo myös tämä pörröeläin, josta saimme eilen uusia kuvia <3 Aika pörheä tuo takapuoli, täytyy sanoa :)

4 kommenttia:

  1. Pahoittelut tädin vierailusta, mutta ihana vauvahauva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pennun odotus kyllä lohduttaa kivasti :)

      Poista
  2. Aivan ihana pieni hauvavauva, siitä saa varmasti paljon hyvää energiaa kunhan saatte hänet kotiin. Ihan liikutus tulee kun tuota kuvaa katselee, muistuu mieleen meidän jo edesmennyt bichon-poju. Onko tämä pieni myös bichon vai kenties cotton tai havannalainen? Pentuna kun näyttävät kaikki enemmän tai vähemmän samalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on maltankoira :) Touhua on riittänyt :)

      Poista