maanantai 14. syyskuuta 2015

Voihan facebook

Juuri kun eilen pääsin hehkuttamaan, etten ole murehtinut lapsettomuutta, niin eiköhän sitten myöhemmin eilen ilmaantunut facebookiin taas yksi hieman odottamaton tuttavan vauvauutinen. En vain pystynyt kirjoittamaan onnittelua, mutta tykkäsin sentään kuvasta. Tuli oikein paha mieli. En saanut heti untakaan illalla, kun oli surullinen olo ja velloin itsesäälissä.

Tänään tuntuu jo paremmalta. Eihän sille mitään voi, että minun ikäiseni saavat lapsia. Sehän kuuluu asiaan. Mutta harmitta, vituttaa ja vaikka mitä.

12 kommenttia:

  1. Mulla kans jotenki niin hyvä ja rauhallinen olla ja mietin että koska alkaa taas tulemaan tuolla facessa niitä raskausuutisia. Nyt kun on hetken ollu niin hiljasta..
    Voimia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Näitä päiviä aina tulee...Toivottavasti sinulla hyvä olo jatkuu :)

      Poista
  2. Oi voi :/ kommentointi ja tykkääminen voi tuntua vastaanottajasta aika pieneltä, mutta hitto se on vaikeaa! Itse yleensä skrollaan äkkiä ohi, ja palaan asiaan myöhemmin, kun suurin tunneaalto on menny ohi. Oot vahva tyyppi, kun painoit sitä peukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaan sellainen olo, että tietyistä postauksista "kuuluu" tykätä, muuten on paska ihminen... :) Lapsettomuutta kokemattomat hämmästyisivät, miten pahoja ajatuksia niiden vauvauutiset saakaan aikaan :D

      Poista
  3. Mulla kaikkein kauheimpia oli sellaiset, jotka odotti kolmatta. Kaksi vielä menee, mutta sitten kun tulee kolmas, niin ajattelee että eikö niille nyt mikään riitä. Mun vuoro olisi välillä saada edes se yksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun kohdallani kaikkein kurjimmalta tuntuvat taas ensimmäistä lastaan odottavat, kun se on eniten lähellä omaa tilannetta... mutta toisaalta on sekin aika paha kun joku vaikka sanoisi että "oltiin suunniteltu kahta lasta mutta vähän vahingossa tuli vielä yksi, ihan kiva!" Todellakin sellaisen ihmisen sanoja, joka ei tiedä lapsettomuudesta mitään :(

      Poista
  4. Ei niihin uutisiin totu ikinä. Joka kerta iskee lamaannus ja järjetön katkeruus siitä, miksi toisille onni suodaan ja itselle ei. Ei sitä tunnetta voi selittää kenellekään, joka ei tätä helvettiä itse käy läpi (tai ole käynyt).

    Be strong! Itse olen kääntänyt jo ajatukset luovuttamiseen. Ekan ivf:n viimeinen (viides) siirto tulossa ja tuntuu, ettei tässä tilassa jaksa enää velloa hetkeäkään. Toki vielä parit punktiot olis mahdollisia julkisella, mut ei taida pää kestää. Ikääkin jo 38, joten aika käy vähiin.
    Tsemppiä meille kaikille!

    -Hope

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Katkeruus on yksi inhottavimmista tunteista :( Mutta sitä on näissä hommissa valitettavan vaikea välttää...

      Älä vielä anna periksi! Kovasti onnea jäljellä oleviin yrityksiin!

      Poista
  5. Vitsit että pystyitkin painamaan sitä tykkää-nappia! Itse piilotan tällaiset ihmiset suoraan newsfeedistä - tällä hetkellä muiden raskautuminen on melkein kipein asia tässä lapsettomuudessa eikä minusta ole edes tykkäämään, saati onnittelemaan. Ajattelen sen niin, että tuskin se raskaana olevaa face-kaveria haittaa jos minä sieltä onnittelijoiden joukosta puutun. Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein poistankin nopeasti nämä uutiset, ehkä sen tykkäämisen jälkeen ;) Vaikka ei varmasti tämäkään kaveri olisi huomannut puutuumistani niiden 230 muun joukosta...

      Poista
  6. Joo raskausuutiset yäk! En tykkää, en kommentoi ja piilotan saman tien ja lakkaan vielä seuraamasta ko.ihmistä. Kuulostaa pikkumaiselta, mutta so what?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, juuri mikään ei kyllä ole tällä hetkellä sen ärsyttävämpää kuin raskausuutiset facebookissa :)

      Poista