maanantai 21. syyskuuta 2015

Ovis

Tulipa ovis myöhään, kun tänään on jo kp 18! Eilen kyllä jo tuntui nipistelyä molemmissa munasarjoissa, mutta tänään sitten oikein selvästi oikealla. En voi oikein hyppiä tai juosta, kun pienikin tärähdys sattuu. Eilen valkovuoto oli aivan läpinäkyvää ja runsasta. Eli vaikka en ole nyt tehnytkään ovistestejä, niin olen kyllä satavarma että ovis nyt vihdoinkin tuli ja meni :)

Olen laskeskellut pääni puhki, että miltä aikataulut näyttävät hoidon suhteen, kun olisin mahdollisesti menossa marraskuussa viikon mittaiseen koulutukseen toiseen kaupunkiin, ja yritän miettiä, voinko turvallisesti ilmoittautua, etten joudu perumaan lähtöäni hoitojen takia. Kaikkihan tietysti riippuu siitä, että koska nämä seuraavat ja sitä seuraavat kuukautiset alkavat. Nyt kun ovis tuli näin myöhään, niin se ainakin helpottaa asioita, mutta eihän siitä seuraavasta kierrosta sitten tiedä...

Olenko ymmärtänyt oikein, että pitkässä kaavassa olisi ultra noin viikon päästä kuukautisista, jolloin katsotaan että munasarjat ovat varmasti lepotilassa?

2 kommenttia:

  1. Meillä oli viime marraskuussa laatuauditointi ja olin luvannut olla käytettävissä. Sitten kun hoidon aikataulut alkoivat tarkentua, niin näytti siltä että punktio osuu juuri tuohon laatuauditoinnin aikaan. Kysyin lääkäriltä onko mahdollista mitenkään saada siirrettyä sitä parilla päivällä tuon auditoinnin ohi. Lääkäri oli aivan pöyristynyt, että tässä on monen ihmisen työpanos ja aika kyseessä, että jos tämä ei ole minulle tärkeää, niin pitää heti sanoa, niin prosessi keskeytetään. Että valitse kumpi on tärkeämpi. Sanoin että hoito on ilman muuta tärkein ja jos ei onnistu siirtää, niin sitten ei voi mitään, että voisinhan minä yhtä hyvin sairastuakin äkillisesti, enkä silloinkaan olisi käytettävissä. Kuin sattumalta pistoksia jouduttiin jatkamaan päivä pidempään, kuin oli tarkoitus ja punktio meni päivällä ohi auditoinnin. Huh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki hoidot menvät aina edelle :) Tämäkin on onneksi sellainen juttu, jonka voin helposti perua, jos se jotenkin sotkisi hoitoaikatauluja. Muuten en varmasti edes harkitsisi koko asiaa :)

      Mutta oho, kun tulikin teidän lääkäriltä kovaa tekstiä :O Kai nyt asioista pitää voida edes kysyä... Mutta mikäs oikeus meillä siihen olisi, "vapaaehtoisesti" kun on hoitoihin hakeuduttu... Niin että koko elämähän tässä pitää järjestää hoitojen mukaan... :/ Onneksi sinulla kävi hyvä tuuri aikataulujen kanssa!

      Poista