sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kp 31

Ei tunnu miltään, vieläkään. Eipä kierto toisaalta edelleenkään tavattoman pitkä ole, varsinkaan jos kuukautiset alkavat tänään. Kun en niitä ovistestejä tehnyt, niin en pysty tarkalleen laskemaan, minä päivänä vuodon kuuluisi alkaa. Toisaalta, jos oletan että testi olisi näyttänyt plussaa päivää ennen ovisoireita, niin tänään olisi vasta päivä 15 sen jälkeen. Ja "perinteisesti" minulla on vuoto alkanut päivänä kuusitoista, jos lasken että ovisplussapäivä on päivä 1. Ei siis vielä hätää...

5 kommenttia:

 1. Halusin tulla tsemppaamaan sinua, nyt kun on taas plussa-aalto menossa ja me taidetaan olla ne ainoat joita se ei koskettanut (siltä siis tuntuu). Meillä myös 4 epäonnistunutta siirtoa takana ja uusi hoito alkaa tässä kuussa. Halusi tai ei niin katkeruushan se sieltä nostaa taas päätään. Miksei ole koskaan meidän vuoro?! No ei tämä avautuminen mahda sua lohduttaa mutta meitä on vielä muitakin, jotka odottelee omaa vuoroaan. Josko se seuraava hoito toisi meille molemmille sen kauan kaivatun lopputuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tämähän juuri lohduttaa, tieto siitä ettei ole tässä paskamaisessa tilanteessa yksin :) Piristit päivääni <3 Onnea seuraavaan hoitoon meille molemmille!

   Poista
 2. Ei vaivuta synkkyyteen siskot! Meillä myös neljä siirtoa takana ja yks alkio enää pakkases. Siirto on viikon päästä maanantaina. Sit olis niinku tää eka ivf taputeltu. Ja mietteet jo seuraavassa ivf:ssä!
  Välillä on niin luovuttajafiilis mut sit jostain kummasta sitä uskoa ja toivoa aina ripaus löytyy, joka kannustaa jatkamaan. (Ja ikäni puolesta näitä hoitoja ei enää montaa vuotta tehdä)

  Täytyy todeta, että varmaan kymmenen blogia, joita olen tämän parin vuoden aika seurannut, on nyt poistettu lukulistalta raskautumisen takia. (siis bloggarit raskautuneet, en minä!) Ja todellakin tässä ihan vähän ajan sisällä nämä kaikki plussanneet.

  Lapsettomuustaipaleen alussa ajattelin ivf-hoidon tuovan toivotun plussan, mutta hiljaista pitelee. Tiukassa on.

  Nykyään tuntuu, ettei edes omia ystäviä kiinnosta nämä minun lapsettomuus vuodatukset (lienen jo niin katkera), kun eivät vaivaudu edes kyselemään kuulumisia. Se tuntuu pahalta.

  Mutta joo, anteeksi vuodatukseni sinulle. Halusin vain sanoa, että kyllä meitä "kauan" lapsettomina olleita täällä vielä roikkuu. Ja roikkuu varmaan hamaan tulevaisuuteen saakka.

  Voimia ja plussatuulia meille kaikille toivoville.
  Itse en kirjoita blogia, ainoastaan omaa lapsettomuusiväkirjaa pidän, mutta luen päivittäin muisen blogeja, koska TARVITSEN vertaistukea! Kiitos blogistasi ja mukavaa syksyä! Be strong!

  -Hope

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne saa kyllä vuodattaa :) Kiitos kommentistasi! Tsemppiä siirtoon, toivotaan että tämä olisi Se Alkio :)

   Poista
 3. Kiitos! Itsehän en usko onnistumiseen, mutta tiedän että siirron jälkeen toiveet nousevat taas pilviin.
  Tänään vaihtui lääkityskin kesken kaiken, kun sain viikonloppuna karmeat allergiset reaktiot (iho-oireita) progynovasta. Aloitin estradot laastareiden käytön. Laastarit ovatkin minulle uusi tuttavuus.
  Peukkuja ja onnea! Toivotaan, että pian pääset uudelle hoitokierrokselle!

  -Hope

  VastaaPoista