torstai 1. lokakuuta 2015

Jokin tässä mättää...

Tänään on jo kp 28. Huomasin eilen, että ei kyllä ole yhtään sellainen olo, että kuukautiset alkaisivat. Rinnat ovat ihan pehmeät eivätkä arista millään tavalla, vaikka tässä vaiheessa kiertoa ne ovat aina tosi arat ja turvonneet ja mitä kaikkea. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että vuotoa on odotettava vielä vaikka kuinka kauan??? Jos en tietäisi, mikä kp nyt on, niin veikkaisin että jotain pre-ovulaatioaikoja. Mutta kun ovistuntemuksetkin olivat mitä selvimmät! Tämänkö takia seuraava hoito nyt sitten siirtyy yhä kauemmaksi tulevaisuuteen? Sanonpa vaan että murrrr.

Fertinovasta sentään tuli tänään postia. Kaikki on siis valmista julkisen puolen suunnittelukäyntiin. Labrassakin kävin tiistaina. Ai niin, MIES ei ole vielä käynyt. Täytyypä muistuttaa ;)

Kuukautisten mahdollista viivästymistä enemmän minua huolettaa sairauteni, vaikka voinnissani ei tällä hetkellä olekaan mitään vikaa. Tiistain rutiinilabrat, joita tänään tarkastelin etukäteen, eivät kuitenkaan näyttäneet täysin hyviltä. Ne näyttävät siltä, että pian voi alkaa tapahtua jotain ikävää. Pelottaa, että emme voikaan jatkaa hoitoja niin kuin nyt on suunniteltu. Että jodumme pitämään hoidoissa ties minkälaisia taukoja. Että lääkitystäni joudutaan tehostamaan. Että saan lopulta anella lupaa yrittää tulla raskaaksi, mutta että sitä ei myönnetä. Mitä me sitten oikein teemme, kysynpä vaan???

Vaikka tuo edellinen kappale povaileekin maailmaloppua, en silti ole kovin huonoissa fiiliksissä. Vaikka on sellainen olo, että kaikki saattaa mennä perseelleen, niin silti minulla on vahva tunne, että lopulta asiat kuitenkin järjestyvät. Siispä on turha surra etukäteen. Kaikesta huolimatta odotan kohtuu luottavaisesti suunnittelukäyntiä. Eihän siihen ole kuin kolme viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Huh, on varmasti omanlaistaan kun ammattisi puolesta osaat varmaan lukea noita labrojakin aivan erilailla kuin tavan tallaaja. Toivottavasti kuitenkin on vaan meneillään jotain mihin löytyy selitys ja saatte luvan jatkaa yritystä. Voimia sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ammatissa on hyvät ja huonot puolensa, välillä ehkä huolestuu osittain turhaankin kun tietää "liikaa", vaikka toisaalta tietää myös koska EI tarvitsisi olla niin huolissaan :) Mutta ei voi kuin odottaa ja toivoa parasta, että päästään aloittamaan hoidot suunnitelmien mukaan :)

      Poista
  2. Ovet julkisiin hoitoihin on lähes jo auki ja suunnittelukäynti jo siintää! Vielä vaan se herrasmies sinne labraan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään kävi mieskin labrassa, eikä tarvinnut edes pakottaa :D

      Poista
  3. Saanko kysyä, mikä sairaus sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tauti on nimeltään sle (= systeeminen lupus erytematosus) Valitettavan huonosti sopii yhteen raskauden kanssa :/ Yleensä kaikki kuitenkin sujuu hyvin, jos tauti on rauhallinen, ja raskaus saadaan aikaiseksi. JOS...

      Poista
  4. Täälläkin nyt "loppukiertoa" vedellään.. samanlaiset tuntemukset eli ei minkäänlaisia menkkaoloja. Ärsyttävää tää odottelu! Tulisvat nyt jos oisvat tullakseen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ÄRSYTTÄÄ. Edelleenkään ei ole tapahtunut mitään... Murr. Eihän ole mitenkään mahdollista, että olisin raskaanakaan :D

      Poista