sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Fiiliksiä ennen suunnittelukäyntiä

Olenpas ollut laiska kirjoittamaan... Mutta kun odottelemme vain sitä sunnittelukäyntiä, joka on JO KESKIVIIKKONA!!! Tosi pian! Yksi asia mitä olen pohtinut (aika tyhmä sellainen) on että mitä jos jostain kumman syystä tulisinkin nyt raskaaksi? Jos hoito tehdään pitkällä kaavalla, niin eihän hoidon alkaessa vielä edes voi olla varma, onko raskaana vai ei, kun lääkitys aloitetaan ennen kuukautisia. Vai ajattelenko nyt jotenkin hassusti? Emme nimittäin vanhasta tottumuksesta ole käyttäneet viime päivinä mitään ehkäisyä, ja ovulaation pitäisi tulla näinä päivinä (en kyllä ole edes laskenut, monesko kp tänään on). Kertokaa pliis, jos on asiasta jotain tietoa :)

7 kommenttia:

  1. Minulla oli menkat alkamatta, kun menin siihen ensimmäiseen ultraan. Niiden olisi pitänyt alkaa jo useampi päivä aiemmin, mutta eivät vaan alkaneet. Tiesin etten voinut olla raskaana, koska emme olleet tehneet mitään lähelläkään oikeaa ajoitusta - suunnilleen aivan kierron alussa, eikä kertaakaan sen koommin, kun olin niin kurkkuani myöten täynnä vuosien pakkoyritystä. Hoitaja vaan sanoi, että et olisi ensimmäinen, joka on tullut raskaaksi ennen hoidon aloitusta. No en ollut raskaana. Stressasin vaan sitä hoidon aloitusta ja sen takia menkat oli myöhässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska sinulla oli eka ultra? Ja oliko siis kyseessä pitkä vai lyhyt kaava?

      Poista
    2. Sen ultran oli tarkoitus olla aivan kierron alussa, ekoina kiertopäivinä, mutta kun menkat eivät olleet alkaneet, niin jouduin muistaakseni vielä uudelleen muutaman päivän päästä ultraan. Siitä uudesta kierrosta sitten aloitettiin lamautus (muistaakseni). Pitkä kaava siis kyseessä. En ole kyllä yhtään varma kun nuo tapahtumat olivat tammikuussa 2011.

      Poista
    3. Tarkistin vanhoja muistiinpanoja ja se "nollaultra" olikin vasta sen jälkeen, kun olin jo aloittanut ne sumutukset.

      Poista
  2. Minäkin olen kuullut, että moni on raskautunut jo sumutusten aikana, joten mitään haittaa niistä ei taida olla. Se olisi vaan poikkeuksellisen hyvää tuuria. :)

    VastaaPoista