torstai 15. lokakuuta 2015

Liebster award jälleen! Jee!

Sain Simple, clean and something more-blogin Pallerolta Liebster award-haasteen, kiitos oikein paljon! Tälläkään kertaa en haasta enää ketään eteenpäin, mutta näihin kysymyksiin vastaan mielelläni :)

1. Kauanko olet kirjoittanut blogia?
Aloitin blogin kirjoittamisen tammikuussa 2014, eli olen kirjoittanut vuodenvaihteessa kahden vuoden ajan.

2. Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
Odotan sitä, että lapsettomuushoidot taas alkaisivat. Taukoa on ollut ihan tarpeeksi :)

3. Syksy alkaa olla jo pitkällä, mistä saat itsellesi voimaa jaksaa pimeyden keskellä?
Rakastan joulua! Sen odottaminen ja kaikki asiaan kuuluva (kynttilät, koristeet, glögi, joululaulut ym.) tuo iloa pimeään arkeen syksyisin.

4. Mikä oli viimeisin kirja tai elokuva, joka kosketti sinua?
Luen parhaillaan Ian McEwanin Ikuinen rakkaus-romaania. Vaikka en ole vielä lukenut sitä kokonaan, niin kirjan alku oli ihan hirveä. Se osui jotenkin niin omiin pelkoihini, että mietin lukemaani pitkään, ja tunsin tarvetta selostaa näitä kuvitteellisia tapahtumia muillekin :)

5. Mikä saa sinut hymyilemään?
Oi, vaikka mikä! Koiramme, kummityttömme, ystäväni, onnistumisen tunteet ja ihanat potilaat töissä, mukavat työkaverit, hyvä ruoka, minun ja mieheni yhteinen kieroutunut huumori ;) Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka...

6. Kuinka kuvailisit itseäsi 3:lla sanalla?
Herkkä ja analysoiva optimisti :)

7. Lempiruokasi ja -juomasi?
Tämä olikin vaikea kysymys. Tällä hetkellä sushi on aika korkealla listalla. Myös hyvä pizza, itse savustettu lohi ja avokadopasta ym. Lisäksi fetajuusto on kestosuosikki, joten kaikenlaiset salaatit ja muut ruoat mihin fetaa voi tunkea mukaan :) Lempijuoma on tee. Sitä voisin juoda loputtomia määriä ja ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa :)

8. Mitä harrastat vapaa-ajallasi?
Tällä hetkellä enimmäkseen lukemista, uimista, sulkapalloa, pianonsoittoa, puutarha- ja sisustusjuttuja ja posliinimaalausta. Tuon viimeisimmän aloitin jo teini-iässä, enkä ole edelleenkään tavannut ketään muuta harrastajaa, joka ei olisi minua vähintään 30 vuotta vanhempi :D

9. Mihin haluaisit matkustaa?
Teimme keväällä aivan mahtavan matkan Japaniin, ja sekä minä että mieheni olemme kotiinpaluusta lähtien haaveilleet uudesta matkasta. Ehkä se vielä joskus toteutuu. Islantiin olen halunnut matkustaa jo pidemmän aikaa.

10. Omistatko lemmikkiä? Minkä? Jos et, niin haluaisitko ja minkä?
Meillä on puolitoistavuotias maltankoira Vilma. Rottia meillä on ollut melkein kymmenen vuoden ajan, mutta niistä viimeisin kuoli muutama viikko sitten. Siskoni kanssa meillä on ollut lukioajoista lähtien sukkanauhakäärme, joka nykyisin asustaa siskoni perheessä.

11. Jos saisit yhden toiveen, mikä se olisi?
Että minä ja läheiseni saisimme elää täyden ja mahdollisimman terveen elämän yhdessä. Jos olisi pakko valita tämän ja lasten välillä, valitsisin epäröimättä lapsettoman elämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti