sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Neuvolalääkäri ja ja pari (huonoa) mahakuvaa

Torstaina oli neuvolalääkärin vastaanotto. Aika läpihuutojuttu se oli. Lääkäri sanoi, että laittaa perustautini vuoksi lähetteen äitiyspoliklinikalle, kuuneltiin sydänäänet (pulssi 155) ja mitattiin ensimmäistä kertaa SF-mitta. Se olikin aika iso, 20 cm, eli menee näillä viikoilla kyllä selvästi yli käyrien. Lääkäri oli ensin merkkaamassa mittaa äitiyskortin käyrään, mutta olikin sitten että "eeeipäs sitä nyt tarvitsekaan tuohon laittaa" :D Mittaus on toki hyvin paljon sen suorittajasta kiinni. Veikkaanpa, että ensi kerralla neuvolassa mitta on edelleen aika sama :)

Vauva potkii ja potkii. Tänä aikana kun olen kirjoittanut tekstiä tähän saakka, potkuja on tullut jo ainakin viisi. Mies tunsi ensi kerran potkun vatsan päältä rv 18+6 eli noin viikko sitten, ja sen jälkeen huomasin itsekin, että kyllä ne tosiaan tuntuvat jo ulospäin! Ihan mahtava tunne. Jo Prahassa olin kertaalleen ollut tuntevinani potkuja ulospäin, mutta en ollut ihan varma.

Tässä alla pari mahakuvaa. Nauttikaa tyylikkäistä pitkistä kalsareista ja muutenkin harkituista asukokonaisuuksista :D Vilmakin siellä vilahtaa taustalla. Ensimmäinen kuva on otettu rv 15+4 ja toinen tänään eli 19+6. Näkyyhän siinä sentään jo jotain eroa! Mitään alkutilanne/rv 4-kuvaa ei ole olemassakaan. Silloin vatsani oli vielä selvästi tämänpäiväistäkin suurempi, eikä silloin todellakaan huvittanut ottaa yhtään mitään kuvia...


2 kommenttia:

  1. Koska sinulla olikaan se rakenneultra? :) Onko tullut vielä fiilistä pojasta tai tytöstä? Minulla tuli äsken fiilis, että saat varmaan pienen tytön (en tosiaan tiedä miksi): :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on viikon päästä tiistaina eli heti pääsiäisen jälkeen :) Minullakin on jotenkin sellainen olo että olisiko tyttö, mutta en tiedä johtuuko siitä että meillä on yksi hyvä nimiehdotus juuri tytölle ;)

      Poista