maanantai 21. maaliskuuta 2016

Rv 20+0

Tajusin vasta ihan äsken, mikä päivä tänään on! No PUOLIVÄLI! Uskomatonta. Tästä lähtien on (ainakin teoriassa) alle puolet raskaudesta jäljellä. Valvottu yö töissä + flunssa ei ole kovin kiva yhdistelmä. Siksi ehkä huomasin ajatella raskausviikkoja vasta näin iltasella. Vauva on kyllä potkinut ahkerasti koko päivän <3 Tavallinen työpäivä vielä huomenna ja keskiviikkona, ja sitten lähdemme miehen vanhempien luo pääsiäisen viettoon. Ihanaa, kun on monta päivää vapaata, tulee tarpeeseen :) Ja heti pääsiäisen jälkeen odottaa rakenneultra... Jännittävää, mutta enimmäkseen positiivisella tavalla :)

10 kommenttia:

  1. Teilläpäs on aika "myöhään" rakenneultra, kun yleensä on tasan rv 20+0 paikkeilla tai ainakin niin itsellä ja lähipiirillä. Vai vaikuttaako pääsiäisen pitkät pyhät sitten jotenkin? Ajattelin vaan, että harmittaako kun joutuu "noin kauan" odottamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisihan se kyllä ollut kiva saada ultra alta pois jo tässä vaiheessa :) Voi olla että pyhät vaikuttaa, en olekaan ajatellut sitä aiemmin, mutta todennäköisesti...

      Poista
    2. Mun tuttavapiirissä taas kukaan ei ole käynyt vielä rv 20+0 rakenneultrassa. Rakenneultrahan tehdään yleensä rv 19+0-21+6, joten voidaan tehdä melkein pari viikkoa myöhemminkin kuin rv 20+0. Ja esim. sydämen rakenteet näkyy parhaiten vasta rv 20 jälkeen. Itselläni oli ekassa raskaudessa rakenneultra rv 20+3 ja toisessa rv 21+2.

      Poista
    3. Eli ehkä tämä meidän 21+1 on ihan hyvä ajankohta :)

      Poista
  2. Minustakin tuo teidän ajankohta on oikein hyvä. Minulta kätilö kysyi nt-ultran yhteydessä, halutaanko kauas vai lähelle sitä rv24 rajaa ja halusin ehdottomasti kauas, jos jotain ilmenisi, olisi aikaa selvitellä, siksi rakenneultra 20+1.

    Ihanaa lomaa<3 voiton puolella ollaan!

    VastaaPoista
  3. rv 21 on todella normaali ajankohta rakenneultralle. Rakenneultraa ei mielellään tehdä ennen rv 20. Yhden kerran sain siirrettyä rakenneultran rv 19, koska rv 20-23 olinkin kolmen viikon pituisella matkalla niin toi rv 19 jäi ainoaksi ajankohdaksi ja silloin sanoivatkin, että mielellään rakenneultrataan reilusti rv 20 jälkeen juuri siitä syystä, että silloin kaikki rakenteet näkyvät paremmin kuin rv 19.

    Ystäväni sai rakenneultra-ajan rv 23 paikkeille ja hänen vanhemmat olivat juuri rv 20 paikkeilla lomalla hänen luonaan ja olisivat niin halunneet jo kertoa vanhemmille, että odotetaanko tyttöä vai poikaa niin kävivät sitten 4d ultrassa raskausviikolla 19 ja siellä sitten selvisi helposti sukupuoli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se tietysti hyvä, että rakenteet näkee niin hyvin kuin mahdollista :)

      Poista
  4. Heippa! Oon aikapäiviä sitten ja sattumalta löytänyt blogisi. Yritimme pitkään vauvaa, luovuin jo toivostakin, kunnes sitten tärppäsi samoihin aikoihin kuin teillä (la 11.8) :). Siitä lähtien olen käynyt seurailemassa sinun blogiasi aina silloin tällöin. Mulla siis viikkoja tulee huomenna täyteen tasan 20 ja aamusta on rakenneultra. Jännää!! On ollu kiva lukea sun samankaltaisia kokemuksia/tuntemuksia raskaudesta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne :) on tosiaan lähellä nuo lasketut ajat! Ei voi tietää kummasta tulee äiti ensin ;) onnea huomiseen <3

      Poista