tiistai 10. joulukuuta 2019

Kp 17: Alkio siirretty!

Vihdoinkin PAS toteutui! Onhan tätä nyt jo keväästä asti suunniteltu :) Varauksettoman tyytyväinen en voi olla, koska alunperin siirrettäväksi suunniteltu D4-alkio ei selvinnyt sulatuksesta, joten nyt siirrettiin D5-alkio ja se tarkoittaa sitä, että pakkanen on tyhjä. Yritän jo henkisesti valmistautua uuteen hoitoon. Ei sillä että edelliset olisivat olleet kovin hankalia, paitsi hyperstimulaatio. Sitäkin on vaikea mieltää ikäväksi asiaksi, kun lopputulos oli täydellinen <3 Uuteen hoitoon ryhtyminen tuntuu lähinnä työläältä, ja työkuvioitakin on selvästi vaikeampi järjestää kuin edellisillä kerroilla. Mutta toki olen heti valmis uuteen  hoitoon, mikäli sellaista tarvitaan.

Jos keskittyisin nyt kuitenkin siihen, että alkio on siirretty, ja raskaus on hyvinkin mahdollinen. Olen ollut oudon välinpitämätön viime päivinä kaiken tämän suhteen. En tiedä, haluaisinko ollakaan sillä lailla liekeissä, mutta haluaisin sentään edes tuntea jotain. Nyt ei oikeastaan edes jännitä. Kumman määrittelemätön olo vaan. Virallinen testipäivä on muuten JOULUAATTO. Joo, en varmasti jätä testaamista sinne saakka...!!! Saa nähdä kuinka pitkään saan pidettyä näppini erossa testeistä. Pojan kanssa plussasi jo kuusi päivää siirrosta...

Mites nämä päivät nyt sitten lasketaan, ehkä vain kiertopäivinä? Tänään on (jo) kp 17. Eli vuoto voisi alkaa jo vaikka kymmenen päivän kuluttua. Lugesteron tietysti voi pitää vuodon poissa. Aloitin lääkityksen tänään heti siirron jälkeen. Huomisesta alkaen aloitan Primaspanin, jota käytin myös pojan raskaudessa. Huomenna Gonapeptyl-piikki (kun alkio on kuuden päivän ikäinen). Tästä ne piinapäivät sitten käynnistyvät...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti