lauantai 14. joulukuuta 2019

pp4: Uskomaton hätähousu

Joo, no niin, ne jotka ovat tätä blogia seuranneet pidempään, muistavat ehkä, että minulla on *vähän* taipumusta itsehillinnän menettämiseen näissä testausasioissa... En tietenkään ollut suunnitellut tekeväni testiä kuin vasta aikaisintaan pp6, joka olisi maanantai. Sekin on tosi aikaisin, mutta kun pojasta tuli selkeästi (haalea) plussa jo pp6, niin ajattelin että onhan aikainen plussa tälläkin kertaa mahdollinen. Silloin siirrettiin nelipäiväinen alkio, nyt viisipäiväinen, joten ihan loogista kai, että kun alkio on kehittynyt pidemmälle, niin se myös kiinnittyy aikaisemmin, jos kiinnittyy. Tänään alkio olisi yhdeksän päivän ikäinen. En siltikään voi uskoa, mitä raskaustesti tänään näytti, muutama tunti sitten pari tuntia rakossa olleesta pissasta:


Testi on Rfsu:n herkkä testi, jolla voi kuulemma saada plussan jo kuusi päivää ennen oletettua kuukautisten alkua (ja periaatteessa tämä kyllä voisi pitää paikkansa, koska LH-plussa tuli aikaisin, ja kierron pitäisikin jäädä 26 tai 27 päivän mittaiseksi, tänään on siis kp21).

Muutama tunti myöhemmin eli ihan äsken tein uudesta pissasta Pregcheck-testin, joka nyt ei kyllä lupaakaan olevansa mitenkään erityisen herkkä, mutta eipä sekään ollut negatiivinen, ei tosin ihan yhtä selkeä viiva, mutta kuitenkin punainen eikä todellakaan mikään viivanpaikka:


Mitäs mieltä olette??? Gonapeptylin ei pitäisi vaikuttaa, koska siinähän ei ole hcg:tä. Näitä samoja juttuja pohdin myös silloin, kuin plussasin pojasta. Että olenko unohtanut jotain tärkeää, vai minkä takia testit näyttävät plussaa näin aikaisin? Onko muilla kokemuksia näistä samoista testeistä?

Olo on aika normaali, eli ei mielestäni mitään raskausoireita. Mitä nyt vatsaa nipistelee tuon tuosta, kun onhan tämä kaikki vaan niin jännää!!! :D

Nämä kuulumiset ovat nyt sitten vain meidän kesken ;) Kenellekään en ole asiasta vielä kertonut. Testien tekeminenkin oli aikamoista salailua. Ensimmäistä testiä tehdessäni jouduin ensin piilottamaan pissapurkin kylpyhuoneen lavuaarikaapin alle :D ja pääsin sitten tekemään testin ehkä noin kymmenen minuutin kuluttua. Mies olikin sen jälkeen yläkerrassa, ja pystyin hyvin tuijottamaan silmä kovana ensin yhtä ja sitten kahta viivaa. Parissa minuutissa tuo toinen viiva ilmestyi. Mies on ollut tosi epäileväinen koko päivän, kysyikin kerran, että olenko tehnyt jo testin. Silloin pystyin vielä rehellisesti vastaamaan, että en ole tehnyt. Nyt mies ei sitten ole enää kysynyt, onneksi.

Huomenna testailut jatkuvat! Ihan kamalaa... No, pahinta mitä voi tapahtua, on se että tuleekin tyylipuhdas nega ja täydellinen mahalasku... :( Mutta palaan kertomaan kuulumisia, ovat ne sitten hyviä tai huonoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti