torstai 12. joulukuuta 2019

pp2: Malttamaton

Pitäähän näitä piinapäiviäkin laskea, kuten tein myös pojan raskaudessa alkionsiirron jälkeen. Oireita ja muuta ei tietysti voi aivan verrata toisiinsa, koska edellinen oli tuoresiirto ja siinä oli hyperstimulaatiokin. Nyt ei ole mitään erityisiä oireita. Täytyy tunnustaa, että olen ihan vaan kurkannut töissä ultralla vatsan päältä, että miltä kohtu oikein näyttää tässä vaiheessa. No, se paksuuntunut limakalvo siellä tietysti on, joka ihan normaaliin kk-kiertoonkin liittyy, muttei mitään muuta (eikä kuuluisikaan olla vielä pitkään aikaan). Ensimmäisenähän siellä pitäisi alkaa näkymään vähän nestettä eli musta pallukka. Sellaisen pystyin itsekin näkemään pojan raskaudessa 5 + jotain raskausviikolla. Nyt olisi tietysti vasta 2+ jotain eli hyyvin aikaisessa ollaan :) 

Oikeastaan minulla taitaa olla sellainen olo, että miten ihmeessä tästäkin voisi raskaus alkaa. Eihän ne prosentit nyt PAS:issa mitään ihan huikeita ole, ehkä kolmasosasta alkaisi raskaus ja näistäkin tietty osa menee kesken. Mutta tapahtuihan se ihme meille jo kerran :) Pojan raskaudessa pp6-testi oli jo positiivinen. Ehkä pitäisi ostaa pino halpoja testejä ja alkaa ensi viikolla panikoimaan :D

4 kommenttia:

 1. Moikka, olen jo pitkään seurannut blogiasi ja nyt ajattelin kommentoida kun tiedän kuinka jännät päivät siellä on menossa! Varmasti jo sekin nostaa stressiä, kun siihen siirron toteutumiseen vierähti niin kovin pitkä aika.
  Itse viime keväänä olin kuin hermoraunio PAS:in jälkeiset 12 päivää ennen raskaustestiä, vaikka kuinka olin etukäteen päättänyt pitää pään coolina :D
  Tsemppiä piinaan ja täällä jännittyneenä odotellaan lopputulosta! Peukut on pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tsempeistä! Kiva kun seuraat :)

   Poista
 2. Eikös tuoresiirrossa ole pikkuisen paremmat onnistunisprosentit kuin pakastetun alkion siirroissa? Mutta toisaalta kroppa voi olla vastaanottavaisempi raskaudelle, kun on ollut jo raskaana. No spekulaatiota ja tilastoja vaan kuitenkin kaikki. Onnea ja tsemppiä piinapäiviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, näin taitaa olla PAS:in suhteen, eli onnistumisprosentti on kyllä pienempi. Varmaan osaksi liittyy itse pakastamiseen, mutta siihenkin, että yleensä kai tuoresiirtoon päätyy se kaikkein laadukkain alkio :)

   Poista