sunnuntai 15. joulukuuta 2019

pp5: Raskaana

Heräsin yöllä monta kertaa, ja loppuyöstä en saanut enää unta. Pissahätäkin oli, mutta olin päättänyt käydä vessassa vasta kun mies olisi lähtenyt töihin. Kun aamulla halailimme, mies kommentoi, että onpas minulla nopea pulssi. Niin kovaa jännitti :D Vastasin että aijaa, ehkä olen vain juonut liian vähän tai jotain. Mies lähti kotoa vähän vaille kymmenen. Sen jälkeen siivosin nopeasti keittiössä aamupalan jäljiltä, ja sitten kaivoin esiin kaikki erimerkkiset raskaustestit ja levitin ne kylppärin lattialle. 

Tein ensin Rfsu:n herkän, ja tulos oli aika samanlainen kuin eilen. Pregcheck näytti myös samaa kuin eilen, eli haalean, mutta vaaleanpunaisen viivan. Ihan heti en osannut päättää, tuhlaanko myös Clearblue digitalin. Avasin muovikääreen, kun halusin muka lukea käyttöohjeesta, miten varhaisessa vaiheessa testin pystyisi tekemään. Hah. Sitten vain testi pissapurkkiin. Istuin kylppärin matolle odottelemaan vastausta. Olin melko varma, että näyttöön tulisi "ei raskaana"-teksti, ja samalla humahtaisi pettymys vatsaan. Mutta ei.


Tietysti on syynsä sille, miksei pitäisi testata turhan aikaisin. Koska moni alkanut raskaus keskeytyy ennen kuin se on kunnolla päässyt alkuunkaan. Mutta jos se ei edes ala, niin ei se tietysti pääse tähänkään vaiheeseen. Alkiomme on jatkanut kehitystään, tullut ulos kuorestaan ja ainakin yrittänyt kiinnittyä. Se tuntuu ihmeelliseltä, eikä sitä ihmettä poista sekään, että raskaus keskeytyisi ihan alkuunsa. Nyt vain jäitä hattuun.

En malttaisi odottaa, että mies tulee töistä kotiin. Poika on ollut vähän ihmeissään, että mitä oikein puuhailen. Pissaan purkkiin ja tuijottelen jotain kummia puikkoja :D Nyt täytyy lopettaa, kun poika huutelee sohvalta että pitäisi mennä lukemaan. Mauri Kunnaksen "Joulupukki ja noitarumpu" pitää ajatukset sopivan pitkän ajan jossain ihan muualla kuin raskaustesteissä :)

5 kommenttia:

 1. Onnea! <3

  Meidän 7 v kysyi minulta mistä tiedän että minulla on vauva mahassa. Sanoin että sellainen puikko kertoi sen. Esikoinen oli ihmeissään ja kysyi miten se puikko sen tietää. Sanoin että siksi kun mä pissasin siihen. Hän repesi nauruun ja minä myös. Luuli että vitsailen ja itse tajusin sen samalla. Sain kauan vakuutella olevani ihan tosissani. Sitten myöhemmin hän kyseli mistä se vauva sinne tuli ja mistä tiedän että niitä ei tule lisää sinne mahaan myöhemmin. Siinä on äiti tulisilla hiilillä, kun miettii mitä vastaa lapselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Lapset osaavat kysyä ne vaikeimmat kysymykset :D:D:D

   Poista
 2. Vau mikä uutinen, tuhannesti onnea ja hirmuisesti tsemppiä jatkoon! <3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea uutisesta ja etenkin jatkoon, jotta pieni pysyisi kyydissä! Olen seuraillut blogiasi harvakseltaan jo viime odotuksessa ja olen tosi iloinen puolestasi!:)

  VastaaPoista