lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ristiäiset

Tänään minusta tulee kummi! Sitten olen sekä täti että kummitäti :) Jännittää hieman. Pieni siskontyttöni on edelleenkin todella ihana <3 Päivästä tulee varmasti hieno.

En silti ole voinut olla miettimättä hieman surullisena, että tänään piti olla se päivä, kun meidän molempien esikoiset kastetaan. Olimme sopineet silloin aikoinaan, että kun lapset syntyvät niin samoihin aikoihin, niin voisimme hyvin pitää ristiäiset samaan aikaan, ettei muualla asuvien sukulaisten tarvitsisi matkustaa tänne montaa kertaa. Nätti suunnitelmahan se oli, mutta ei totetunut.

Lasta ei edelleenkään kuulu. Vilma meillä tietysti on, ja ihana koira onkin. Tiesimme tietysti rotua valitessamme, että maltankoira on seurallinen, mutta on se silti liikkuttavaa, miten ihmisrakas tuo karvaeläin on <3 Sopeutuvainen myös, ja omaa hyvät unenlahjat :) 

Menimme nukkumaan vasta puoli kahdelta eilen, mutta Vilma kyllä kävi levolle jo aiemmin. Silti se antoi meidän nukkua kymmeneen ilman että kävi mitään vahinkoja, ja juuri nyt vetää taas sikeitä matolla minun vieressäni <3 Jonain toisena päivänä en ehkä kirjoittaisi näin ruusuista tekstiä, mutta koiran niin kuin lapsenkin kanssa on tietysti sekä hyviä että huonoja päiviä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti