sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Aikainen ovis!

Ovistesti näytti selkeää plussaa juuri äsken. Olen oikein tyytyväinen. Parikin päivää aikaisempi ovis lyhentää loppukierron odotusta :) Nyt on siis kp 14.

Muutenkin aamu on alkanut hienosti. Tulin tosin äsken töistä enkä nukkunut yöllä kuin tunnin ja 45 minuuttia, mutta aamu oli niin kaunis, että en voinut olla hymyilemättä itsekseni kun pyöräilin kotiin (moni vastaantulija varmaankin ajatteli että olen ihan outo). 

Kauniit (ja vapaat) kesäaamut ovat paras mahdollinen ajankohta koko vuotena siksi että silloin on usein rauhallista, koko päivä on vielä edessäpäin eikä ole vielä liian lämmin. En ole koskaan ollut mikään hellefani ja inhoan auringonottoa, mutta aamulla tapaa olla juuri sopivan lämminä vaikka päivästä olisikin tulossa kuuma. 

Nyt en oikein osaa päättää, nukkuisinko vielä pari tuntia vaiko en :) Vaikka kropassa on tällä hetkellä hieman raskas olo, niin tiedän, että jos nyt menen nukkumaan, tuntuu herätessä sitten siltä kuin olisin rekan alle jäänyt. Joten tavallaan olo pysyy parempana, jos en nuku, mutta sitten huomenna taas väsyttää enemmän... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti