lauantai 19. heinäkuuta 2014

Lomakuulumisia

Viikko on mennyt mökkeillessä, siksi tämä blogihiljaisuus. Olen kovasti yrittänyt ajatella ihan muita asioita kuin lastenhankintaa. Eipä ole ollut helppoa. Raskausasiat ovat käyneet mielessäni ehkä vain noin kerran tunnissa. Välillä olen miettinyt niitä pidemmän aikaa aktiivisesti, mutta enimmäkseen ne vain putkahtavat mieleen ja häipyvät sitten taas taka-alalle.

Ensimmäinen kesälomaviikko on ollut ihan mukava, mutta enimmäkseen se on tuntunut kuluvan ihan liian hitaasti. Ärsyttää, kun lomaa menee hukkaan tällaiseen odotteluun. Joka varmasti on taas ihan turhaa. Ehkäpä nautin loppulomasta enemmän. Unelmalomani olisi tietysti sellainen, jonka saisin viettää juuri raskaaksi tulleen onnellisessa pilvessä, mutta tuskinpa toteutuu. 

Vatsatuntemuksia on edelleen, mutta mielestäni ei kyllä ollenkaan niin selvästi kuin silloin kun olen ollut raskaana. Rinnat ovat arat, mutta nännit eivät. Eli kuukautisia kohti tässä taidetaan mennä. Silti toivon. Taas kerran. Nyt on kp 27. Vuoto taitaisi alkaa maanantaina, ja samalla uusi kp 5. Tai jos toista keskenmenoa ei lasketa, niin kp 10. Inhottava, kaksinumeroinen luku. Se on melkein 12, joka minun kohdallani tarkoittaa suunnilleen yhtä vuotta. Olemmeko sitten virallisesti lapsettomia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti