tiistai 29. heinäkuuta 2014

Mielensäpahoittaja

Tänään näin taas facebookissa, että joku puolituttu oli saanut "maailman ihanimman ja kauneimman tyttären". Niin. Mukavaahan se heille on, uunituoreelle pienelle perheelle. Täydellinen onni. Minä sen sijaan pahoitan aina mieleni, kun näen facebookissa vauvauutisia (läheisempien ihmisten vauvauutiset toivon tietysti kuulevani jotenkin muuten kuin facebookin kautta). Eihän se ole näiden onnellisten vanhempien syy, että tulen surulliseksi. Poistan silti aina seinältäni ne vauvauutispostaukset, koska niillä on taipumusta roikkua näkyvillä pitkään, kaikkien kymmenien tai satojen onnentoivotusten ja tykkäysten vuoksi. En tietenkään ole lainkaan kateellinen. Tulisipa se lapsi jo meillekin.

3 kommenttia:

  1. Eikä pelkästään facebook vaan iltalehdet sun muut julkkisten raskausuutisineen pahoittaa mieleen, kaduilla vauvanvaunuja työntelevät äidit, ihan kaikki! Mä en olisi ikinä uskonut, että koen näitä tunteita yhtä vahvoina toista kertaa yhdestä lapsesta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... Tässä yhtenä päivänä kun olimme ikeassa, niin minusta melkein tuntui, että eräs raskaana oleva nainen vainosi minua, törmäsimme ihan joka hyllyvälikössä toisiimme, ja joka kerta harmitti yhtä paljon... Tietysti sitä näin vauvakuumeisena katselee kaikkea aika värillisten lasien lävitse...

      Poista
  2. Kummallisinta tässä kaikessa on,ettei jo olemassaoleva lapsi yhtään himmennä tuota pahaa oloa,joka tulee noista vauvauutisista. Laitan itse kans heti pois kaikki vauvannaamat uutisvirrastani, kun en halua enkä pysty katselemaan niitä.

    VastaaPoista