perjantai 13. helmikuuta 2015

"Koska tää vuoto oikein alkaa?"

Tänään on kp 31 Fertinovan laskujen mukaan, oman laskutapani mukaan jo kp 32 (= kp 1 on se päivä jolloin alkaa selvästi punainen vuoto) eikä vuoto ole edelleenkään alkanut. Kiertoni on yleensä se 29 päivää, mutta edellisen vuoden aikana se on kyllä vaihdellut aika paljon, enemmän kuin ennen. 

Vaikuttavatkohan aiemmin pistetyt hormonit tämän punktiokierron pituuteen? "Irrotuspiikin", joka kaiketi vastaa LH-erityksen piikkiä, pistin jo kp 11, eli se tuli siis normaalikiertoa paljon tavallista aiemmin. Vai onko follikkelistimulaatiokierrossakin "normaali" LH-piikki? Ja ei kai tällaisesta kierrosta pitäisi voida raskautua luomusti, kun kerran kaikki ainakin isommat munasolut on kerätty pois? Tunnenpa itseni nyt tosi tyhmäksi... :) Jos teillä on hyviä vastauksia näihin kysymyksiin, niin kertokaa ihmeessä!

Olin kyllä toivonut, että tämä kierto venyisi hieman tavallista pidemmäksi, koska laskujeni mukaan seuraava ovulaatioplussa saattaa hyvinkin sattua juuri torstaille, joka on käsittääkseni huonoin päivä, koska silloin PAS pitäisi tehdä viikonloppuna, ja se on käytännössä mahdotonta. Mutta saisi vuoto jo alkaa... Enkä TODELLAKAAN tunne itseäni yhtään raskaaksi, eipä taida olla mahdollistakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti