torstai 26. helmikuuta 2015

Terolut

Sain tänään viimeinkin soitettua klinikalle. Olen suunnitellut sitä jo koko tämän viikon, mutta töissä on ollut niin kiire että en ole tähän päivään mennessä ehtinyt. Mutta tänään oli vihdoinkin aikaa. Hoitaja pohti kovasti langan toisessa päässä, että jopas jotakin ja mitäs nyt tehdään. Sanoi kysyvänsä neuvoa lääkäriltä, ja soitti sitten takaisin.

Kuulemma usein punktio jälkeen kuukautiset alkavat jo noin viikon päästä, jos tuoresiirtoa ei tehdä. Olisipa tämä kerrottu minulle klinikalla heti punktion jälkeen... No, vuoto on sitten tavallaan jo ainakin kolme viikkoa myöhässä. Lääkäri suositteli viikon Terolut-kuuria. Sillä vuodon nyt ainakin pitäisi alkaa. Kävin heti apteekissa ja otin ensimmäisen tabletin tänään.

Päällimmäisenä mielessä on turhautuminen. Olen vihainen itselleni, kun taas kerran tuli todistettua, ettei tästä lääkärin ammatista ole lapsettomuusasioissa mitään hyötyä. Ei niin etten olisi jo kauan sitten tajunnut, etten tiedä näistä asioista juuri mitään. Harmittaa vain se, etten vieläkään ole oppinut kysymään silloin kun joku asia mietityttää. 

Muutamassa tunnissa paha mieli on jo laantunut jonkin verran. Nyt sentään tapahtuu jotain. Varmuudeksi tein raskautestinkin ennen ensimmäistä Terolutia. Negatiivinen tietysti. Jos kaikki muu onkin mennyt perseelleen, niin omat raskausoireeni ainakin tunnistan :) 

2 kommenttia:

  1. Voi hö, siis sulle ei kerrottu tuota?
    Harmillista- varsinkin se että testi oli nega.

    Eikai lääkärinkään ole tarkoituskaan kaikkea tietää kaikesta, eikös lapsettomuuskin ole jonkin sortin erikoistumista vaativa ala? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kerrottu, ei... Negatiivista testiä en juuri harmittele, koska en uskonutkaan olevani raskaana, mutta hukkaan heitettyjä viikkoja kuukautisia odotellen kyllä :(

      Juu, nykylääkäri ei todellakaan tiedä kaikkea ;) Kun on niin hemmetin monta erikoisalaa ja niiden sisällä puolestaan taas pienempiä erikoisaloja :)

      Poista