lauantai 24. toukokuuta 2014

Kp 2, uusi yk 3

Niiiiin. Kun eilen sulkapallopeliä edeltävästi kävin vessassa ja vedin housut kinttuihin niin eiköhän siellä sitten ollut tilkka punaista. Pelasin todella huonosti.

Tämä kierto jäi hieman lyhyeksi, vain 27 päivää, vaikka kyllähän vaihteluväli on ollut se 27-29. Ovulaation perusteella olin odottanut pidempää kiertoa, mutta en valita. Nyt kaikki uuden kierron odotusmomentit tulevatkin jo aikaisemmin! Ja kuten jo olen aiemmin todennut, eivät odotukseni tämän kierron suhteen olleet kovin korkealla. 

Ainahan se silti harmittaa. Oma lapsi tuntuu jälleen kerran olevan saavuttamattomissa. Eikö tämä IKINÄ onnistu? :( Jos olisin oikein pessimisti, niin voisin laskea yk:t niinkin, että edellisen yrityksen yk 5 jäi vähän pitkäksi, kun tuli keskenmeno, mutta kun se tuli niin aikaisin ettei sitä ihan lasketa niin nyt olisikin jo yk 8. Hui, kuulostaa pahalta. Siksi jatkan laskemista sillä tavalla, että keskenmeno nollasi tilanteen.

Juuri tällä hetkellä meillä on ollut muitakin stressinaiheita. Tuo ihana kesä ulkona kyllä tekee iloiseksi kaikesta huolimatta. Ja ihana koiravauvamme. Ja siskon vauva. En haluaisi koko ajan joutua ajattelemaan, että jotain puuttuu. Haluaisin niin kovasti olla tyytyväinen tässä ja nyt. 

Tavallaan olenkin oikein onnellinen, koska muut asia elämässäni ovat kyllä kunnossa. En varmasti olisikaan näin malttamaton, ellei meidän pitäisi sen minun erikoistumiseni vuoksi muuttaa joksikin aikaa toiselle paikkakunnalle. Kammoan koko tuota asiaa, enkä osaa edes päättää, onko muuton lykkääntyminen raskauden viipymisen vuoksi hyvä vai huono asia.

Joskus on vain päätettävä, että nyt lakkaan ajattelemasta ikäviä asioita, ja nautin tästä ihanasta, vapaasta kesäpäivästä. Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Täällä kollega ilmoittautuu lukijaksi. On tuo keskenmenon jälkeinen yk-nollaaminen kieltämättä paljon positiivisempi tapa laskea yrityskertoja, pitäisköhän itsekin vaihtaa laskutapa. En itse asiassa ole edes ihan varma, miten lapsettomuuspoleilla asia lasketaan eli milloin vuosi yrittämistä tulee täyteen siitä näkökulmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan! Juu, olen miettinyt myös tuota, että miten se "virallisesti" lasketaan. En tiedä sitäkään, että miten suhtauduttaisiin siihen, jos nyt en kahden keskenmenon jälkeen onnistuisikaan tulemaan vuoden sisällä uudelleen raskaaksi? Eihän se sama asia ole, kuin jos en olisi koskaan raskaaksi tullutkaan? No, oli miten oli, mutta yk 3 tuntuu tässä vaiheessa paljon paremmalta kuin yk 8 :)

      Poista