sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Uusi yk 2, kp 9

Olen nyt pari päivää Vilman kanssa kahdestaan, kun mies lähti sukulaisen häihin (joihin en itse voinut koiran vuoksi lähteä). Ihan hyvin meillä on mennyt, vaikka kaikki normaalit arkiaskareet täytyykin suunnitella tarkkaan, koska pentua ei voi jättää yksin. 

Yöunet ovat järjestään jääneet hieman liian lyhyiksi, koska Vilma ei ole välittänyt juuri enää nukkua sen jälkeen, kun olemme käyneet nopeasti ulkona aamusta. Viime yönä sain kyllä nukkua seitsemän tuntia yhteen pötköön, ja vielä tunnin sen jälkeen. Mielellään olisin kyllä vielä nukkunut vaikka tunnin lisää. Mutta kyllä nämä pienet uhraukset ovat vaivan arvoisia <3

Nyt taitaa olla kp 9. Eilen tarkistin limat, ja pientä runsastumisen merkkiä oli jo havaittavissa. Voisin aloittaa ovistestuksen vaikka ylihuomenna. Mieheni on useaan otteeseen ehdotellut, että jospa vain unohtaisin koko ovistestauksen, niin olisi yksi stressinaihe vähemmän. Tiedänhän minä, ettei ovistestauksella tulla raskaaksi, mutta en mielestäni stressaannu testien tekemisestä, pikemminkin stressaannun siitä, jos en saa testata :)

2 kommenttia:

  1. Meillä sai aikalailla alusta alkaen olla koiruus yksinään, tosi tulikin kyllä meille melkein neljäkuisena :)
    Täytyy kyllä sanoa, että meillä olis ovis jäänyt hyödyntämättä jos ei testit olisi käytössä ja katseltaisiin taas seuraavaan kiertoon. Kun on yhtään epäsäännöllinen kierto niin, kyllä itsekin mielummin testailisin :) sanoo muut mitä sanoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä meidänkin pitää alkaa yksinoloa harjoitella, koska sitten kun loma loppuu niin se loppuu :P Äitini kyllä onneksi pääsee aika usein päivisin ulos pennun kanssa :)
      Eipä olisi minullakaan ollut hajua oviksen ajankohdasta viime kierrossa, jos en olisi tehnyt testejä...

      Poista