perjantai 9. lokakuuta 2015

Suututtaa jälleen

Joku ehkä muistaa tämän postaukseni huhtikuulta. Sain tänään kuulla että tekstissä mainittu raskaushuijari on nyt oikeasti raskaana, ja vauva syntyy maalis-huhtikuussa. Ai että kun suututtaa. Ja kuulemma onnistui lähes ensimmäisellä yrityksellä (tämäkin) raskaus. Ja esikoisen ja pikkusisaruksen ikäerokin on tarkkaan suunniteltu. Ja tämä raskaana oleva henkilö on ostellut facebook-kirppikseltä pieniä vauvanvaatteita jo elokuussa, eli minun laskujeni mukaan ihan pian sen jälkeen, kun testi on näyttänyt plussaa. Ihailtavaa optimismia...

Anteeksi kun tuli taas tällaista katkeraa vuodatusta perjantain kunniaksi. Päivä on ollut ihan kiva. Olen mm. pohdiskellut viimeöistä tapahtumarikasta päivystystäni. Sain kyllä nukkua töissä monta tuntia, mutta unta häiritsi keskiviikkoisen viisaudenhampaanpoiston jälkeinen särky. Onneksi olen pärjännyt (lähes) pelkällä Panadolilla, koska tulehduskipulääkkeet heikentävät hedelmällisyyttä. Toisaalta, mihin minä omaa hedelmällisyyttäni edes tarvitsen? Kun kaikki kuitenkin tehdään niin keinotekoisesti kuin vain on mahdollista???

Kaiken tämän lisäksi minulla on aika kova vauvakuumekin. Hoidon suunnittelukäyntiin on enää vähän aikaa. Innolla jo odotan keinotekoisia vaidevuosiani. Hyvässä lykyssä ne ovat täysin oireettomat ;)

1 kommentti: