maanantai 24. helmikuuta 2014

Iloisia ajatuksia

Järjestimme tänään pienellä kaveriporukalla siskolleni babyshowerin. Olin aluksi ollut huolissani siitä, että minun pitäisi teeskennellä iloista koko ilta, mutta meillä olikin oikein mukavaa. Siskolleni juhlat olivat täysi yllätys, ja hän oli kovin mielissään :) Minustakin oli ihanaa hypistellä siskon lahjaksi saamia pienen pieniä vaatteita <3 Suureksi ilokseni ilman minkäänlaisia katkeria ajatuksia. Tuntui hienolta, että pian minäkin saan pukea näitä vaatteita pienelle ihmiselle. Itse ostin siskolle Arabian muumi-lastenastiaston, jossa on lautanen ja muki.

Koiranhankinta-asia on edennyt jo niin pitkälle, että puolentoista tai kahden viikon kuluttua on syntymässä kaksi pentuetta, ja jos joukossa on tyttöpentuja niin niistä yksi tulisi meille <3 Olen ihan täpinöissä, lukenut netistä hirveästi koiranpennun kasvatuksesta ja hoidosta ja muusta. Eräänlaista vauvakuumeilua siis :)

Aloitin ovistestailun tänään (kp 13), odotetusti negatiivista näytti. En kyllä oikein osaa suhtautua tähän kiertoon kovin vakavasti ;) Ihmeellinen tunne! Meidän pitäisi saada vahvistus pennun tulosta jo ennen seuraavia kuukautisiani. Ehkäpä olen siksi tällaisella hälläväliä-tuulella :)

Hienoa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti