sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Toivo tuli taas

Niin oudolta kuin se kuulostaakin torstain jälkeen, niin olen taas jostakin saanut uutta toivoa. En ole aivan varma, mistä se johtuu. Rinnat ovat pari päivää olleet arat ja turvonneet, ehkä hieman enemmän kuin tässä kierron vaiheessa yleensä. Mitään muuta konkreettista "todistetta" minulla ei oikeastaan ole esittää, jos ei lasketa niitä parin ihmisen näkemiä "enneunia" :D On vain sellainen tunne.

Kuukautisten alkavat todennäköisimmin keskiviikkona, jos ovat alkaakseen. Nyt on siis kp 26 (aika onkin mennyt yllättävän nopeasti!). Mieheni on yrittänyt lohduttaa jo etukäteen, että jos emme tässä kierrossa onnistu, niin ei se ole kovin paha asia, koska emme kuitenkaan päässeet käyttämään hedelmällisiä päiviä täysin optimaalisesti. Ihan kuin se nyt minua jotenkin lohduttaisi :) Mutta mies yrittää parhaansa <3 

Jos on ollut pieninkin mahdollisuus raskautumiseen, niin se on aivojeni mielestä TODELLINEN MAHDOLLISUUS, ja epäonnistumisen myötä aivan yhtä suuren surun aihe kuin jos hedelmällinen aika olisi hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla. Näin on asian laita valitettavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti