sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kp 27

Tänään on kp 27 ja dpo 11 (oletettavasti). Ovulaatiotesti näytti positiivista 31.12. (kp 15). Jouduin tekemään kaksi testiä sinä päivänä, koska aamulla viiva oli kyllä tummempi kuin edellisenä päivänä, mutta ei vielä yhtä tumma kuin kontrolli. Muutama tunti ensimmäisen testin jälkeen viiva olikin sitten TODELLA tumma, paljon tummempi kuin kontrolliviiva. Tiedän kyllä, että ovulaatiotestejä ei pitäisi tehdä aikaisin aamulla, mutta minulla se on silti toiminut hyvin. 

Olisin kyllä laskenut tuon ensimmäisenkin testin positiiviseksi, mutta tein uuden myös mielenkiinnosta. Nyt olen ainakin varma siitä, että LH-huippu oli aamulla vasta tulossa, eikä ollut jo mennyt. Mielestäni saimme strategiset päivät hyödynnettyä hyvin :)  

Mitään erityisiä oireita minulle ei ole. Rinnat tuntuvat päinvastoin "löysiltä" verrattuna siihen, mitä ne yleensä ovat näin lähellä kuukautisia. Hieman alavatsalla on tuntunut painetta ja juilintaa, ei kuitenkaan koko ajan. Nännit olivat tosi arat ovulaation aikoihin, mutta se on jo mennyt ohi.

Kiertoni on yleensä säännöllinen, tavallisesti 29 päivää, joskus 27 tai 28. Tosin ensimmäinen kierto keskenmenon jälkeen oli vain 24 päivää (eli siis ensimmäisten ja toisten kuukautisten väli, koska ensimmäisiä kuukautisia edeltävää kiertoa ei kai lasketa kierroksi ollenkaan?). Ovistestit ovat näyttäneet positiivista nyt nämä kaikki kolme kiertoa km:n jälkeen, mistä olen todella iloinen, vaikka tulosta ei olekaan syntynyt, vielä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti