sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kp 12

No niin. Tässä vaiheessa olen jo antanut itselleni luvan laskea, missä vaiheessa kiertoa mennään :) Kp 12 siis. Edellisissä kierroissa ovisplussa on tullut kp 12, kp 16 ja kp 15. Tuo ensin mainittu tuli keskenmenon jälkeisten kuukautisten jälkeen, jolloin kierto oli vielä hieman sekaisin, joten oletan, että ovulaatio tapahtuu (jos tapahtuu) tässä kierrossa kp 16 tai 17.

Ennen syksyistä raskaaksi tuloani tikuttelin ovista parissa kierrossa (en siinä, jossa tärppäsi), mutta en saanut kunnon plussaa missään vaiheessa. Toki viiva vähän tummui, mutta ei tullut selvää positiivista. Myöhemmin olen ajatellut, että olisi varmasti kannattanut tehdä testi kaksi kertaa päivässä. Tietysti on mahdollista, etten ovuloinut ollenkaan noissa kierroissa. Sitäkin tapahtuu ilmeisesti kohtuu usein ilman erityistä vikaa tai syytä.

Aloitin ovistestailun perjantaina. Tähän mennessä negatiivista. Valkovuoto on kyllä alkanut runsastumaan. Todennäköisestihän tässä kuitenkin käy niin, että olen poissa kotoa juuri väärään aikaan... Pitää täyttää siittiövarastot huolella :)

Hautajaiset eivät olleet niin masentavat kuin olin pelännyt. Jäi hyvä mieli.  

2 kommenttia:

  1. Onnea oviksen etsintöihin :) Mennään lähellä samoja kierron vaiheita, tänne ovis on oletettavasti tulossa alkuviikon aikana, kun eilen testiin ilmestyi tumma, ei kuitenkaan vielä tasavahva viiva ja tänäänkin aamulla oli vielä tumma viiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Luulen kyllä että saan odotella vielä muutaman päivän. Tänään edelleen ihan tosi vaalea viiva vain... :/ Ja aikaisin keskiviikkona lähden jo koulutukseen pois kotoa...höh. Mutta teidän suunnallahan näyttää lupaavalta :)

      Poista