tiistai 25. maaliskuuta 2014

Hyvä mieli

Vuoto on tänään selvästi runsastunut, määrällisesti kyllä hieman vähemmän kuin kuukautiset pahimmillaan, mutta seassa on ollut tavallista enemmän hyytymiä. Vatsakivut ovat olleet aika lieviä niin että yhdellä Panadolilla olen pärjännyt. 

Lounasaikaan tuli hyytymien seassa parin sentin pituinen ja sentin levyinen vaalea klimppi (anteeksi tämä tarkka kuvailu, jos jotakuta ällöttää), olisiko ollut jotain kalvoja sitten tai jotain??? En nyt sentään sen tarkemmin katsonut, kun holahti suoraan pönttöön :) Näyttäisi siltä, että pääsen tästä "keskenmenosta" fyysisesti aika helpolla. Kunhan ei sitten vuoto pitkittyisi hirveästi. 

Olen oikein hyvällä mielellä juuri nyt. Toivotaan, että se jatkuu. Koiranpentuamme olenkin ajatellut nyt parina päivänä jopa enemmän kuin tätä epäonnista raskautta. En malttaisi odottaa <3 Tämä hieno kevätsääkin on varmasti osasyy siihen, että olen näin positiivisella tuulella. Ajatelkaas, jos nyt olisikin vielä keskitalvi, kun on pimeää sekä töihin lähtiessä että sieltä tullessa... Silloin olisin saattanut ottaa tämän epäonnistumisen raskaammin.

Ai niin, soitin neuvolaan eilen. Eipä siinä mitään erityistä, neuvolantäti pahoitteli tapahtunutta ja sanoi, että kyllä te vielä lapsen saatte. Teen itse kotona raskaustestin kun vuoto on loppunut ja sitten pitäisi olla homma paketissa, ellei nyt sitten vuoto pitkity tai jotain. Toivotaan että ei.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että jaksat pysyä positiivisena. Kyllä se sieltä tulee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri nyt minulla ei ole siitä epäilystäkään :)

      Poista